maandag 24 juni 2013

[Limited Edition] Catrice - Hip Trip

Inmiddels ligt de nieuwe limited edition van Catrice alweer in de winkels: Hip Trip! Tijdens de perslanceringen van deze collectie vond ik de lakken wat tegenvallen en niet echt vernieuwend. Ook in de winkel had ik een beetje een mwua gevoel maar omdat de lakken toch 1+1 gratis (jaja goed excuus) waren heb ik de collectie toch maar meegenomen. De collectie bestaat uit donkerblauw, groen, zalm, roze en nude. Persoonlijk vind ik de donkerblauwe een beetje buiten de boot vallen, deze past niet goed in de collectie.

Blue Highway


De eerste lak is een donkerblauwe, deze vind ik er dus niet bij passen. Blue Highway is een donkerblauwe lak met een hele fijne shimmer erin verwerkt, deze valt bijna niet op. De kleur is dekkend met 2 lagen.

Green Days
Green Days is een lichte groene kleur. Niet mintgroen dus zoals ik in eerste instantie dacht. Ook deze lak heeft een fijne zilveren shimmer in de finish, de lak is wel iets streperig en valt me een beetje tegen eerlijk gezegd! Ook deze dekt met 2 lagen.

The Salmon Dance
The salmon dance is een zalmkleurige nagellak, ook deze lak heeft weer dezelfde fijne shimmer finish als de lakken hierboven. Deze lak dekt ook weer met 2 lagen.

Wheels On Fire
Wheels on Fire is een wat apartere kleur. De kleur is een beetje koraal en heeft ook weer zo'n fijne shimmer finish. Deze lak dekt ook met 2 lagen.

Nude&Rude
Het laatste lakje uit deze collectie is Nude&Rude een nudekleurige nagellak met wederom die fijne shimmer finish. Ook deze lak is iets streperig maar dekt wel met 2 lagen.

Conclusie: Opzich een leuke collectie met kleuren, maar echt vernieuwend zijn deze lakken niet. Daarnaast vind ik een aantal lakken echt wel behoorlijk streperig aanbrengen wat erg jammer is! Trek verder je eigen conclusies, mocht je een bepaalde kleur leuk vinden kun je hem nog verkrijgen, bevalt het je niet, dan sla je de collectie lekker over!

Wat vinden jullie van deze collectie?

7 opmerkingen:

 1. Ik laat deze collectie toch aan me voorbijgaan :) op naar de volgende!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ook! Ik vind dat (zowel Essence als Catrice) de laatste tijd veel dezelfde kleurtjes uit brengen. Jammer, want ze maken toch zo nu en dan prachtige collecties.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleurtjes, jammer dat ze alleen steeds dezelfde kleurtjes hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik weet het niet echt. als ik de lakjes in de winkel zie bepaal ik wel. die roze lijkt inderdaad op een oud lakje van catrice. maar de kleurtjes zijn wel leuk voor elk zeizoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van deze serie heb ik alleen Blue Highway gekocht, een leuke topcoat erover en je hebt iets heel speciaals, ben gek op blauw :-) De rest vond ik niet heel bijzonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze allemaal prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations