zondag 23 juni 2013

Nailart: Glitter Crackle!

Crackle nagellakken zijn inmiddels allang geen hype meer. Ik ben er persoonlijk nooit echt gek op geweest, maar heb wel een aantal crackle lakken. Toen ik tijdens de 1+1 gratis actie in het schap van Essence een glittercrackle zag wekte dit toch wel mijn nieuwsgierigheid want hé, iets nieuws!

Crackle heb je in vele kleuren. Crackle is een nagellak die openbarst wanneer je deze aanbrengt over een andere kleur nagellak. Ik begon deze keer met een barbie roze nagellak. Dit is Essence - Free Hugs.


Crackle nagellak moet je in een vrij dikke laag aanbrengen, hiermee krijg je een mooi barstend resultaat. Ik bracht over free hugs een royale laag lak en zie hierboven het resultaat!

Dit is eigenlijk de eerste keer dat ik echt enthousiast ben over een crackle. Ik draag deze mani nu al een aantal dagen en het blijft gewoon leuk en vrolijk! De crackle glittert in het echt iets meer dan op deze foto's omdat ik later nog een topcoat aangebracht heb. De crackle lak droogt ook echt binnen een aantal seconden dus dat is ideaal!

Wat vinden jullie van deze vernieuwde glitter crack? 

5 opmerkingen:

 1. wou, leuke nagellak. maar glitter crackle nagellak vind ik eigenlijk wel overbodig. je kan ook glitter topcoat aanbrengen. dan glittert de onderlaag ook nog. maar deze is ook heel cool.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lettie (newnailsandmore)23 juni 2013 om 17:02

  Ik houd ook niet zo van crackle lakken maar deze vind ik wel heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze heb ik ook, maar zelden gebruikt, je hebt er echt iets moois van gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind het heel leuk en heb zelf ook de glitter crackle nagellak :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations