zaterdag 8 juni 2013

Nagels & Verhuizen.. Sja

Sja, het is al een beetje te lezen in de titel. Mijn nagels en het verhuizen... Geen goede combo, absoluut niet. Inmiddels zijn we precies een week geleden verhuisd, het grote deel is wel uitgepakt, maar nog niet alles is opgeruimd etc. Door al het tillen, dozen slepen etc hebben mijn nagels niet de beste tijd ever gehad. Ach, kijk ook gewoon maar even mee naar de drama!Nouja zoals je ziet. Bweh, hier en daar wat nagels gebroken en ontzettende droge nagelriemen! Tijdens het klussen had ik al preventief mijn nagels verkort, binnen no time zijn ze dus weer langer geworden waardoor er hier en daar wat breekt tijdens het tillen. Nog valt het me best mee, sommige nagels zijn dan wel afgebroken, maar gelukkig niet tot het leven aan toe. Dus.. er valt nog wel iets van te maken!

Na een grondige manicure zijn mijn nagels weer in een wat betere staat zoals je hierboven kunt zien! Ik heb mijn nagels allemaal weer dezelfde lengte gemaakt, dit ziet er toch gewoon veel beter uit dan zo'n ongelijke lengte. Mijn nagelriemen naar achteren geduwd en mijn handen goed ingesmeerd met een handcrème. Dit was een vrij simpele en korte manicure doordat het grootste deel van mijn nagelspullen wel nog ingepakt zijn, maar hoe dan ook, het ziet er veel beter uit dan daarvoor niet?

Hebben jullie ook wel eens van die drama momenten dat alles breekt? 

5 opmerkingen:

 1. Nagels en in de tuin werken is ook geen goede combi hahaha....gisteren vieze rouwranden en inmiddels weer ultra kort want we zijn nog niet klaar met de tuin.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo herkenbaar.
  Dagje helpen bij moeders op de markt is ook niet echt weg gelegd voor me nagels.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe hou jij je nagelriemen mooi?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op de eerste twee foto's heb ik niets gedaan aan mijn nagelriemen, de foto's daarna ingesmeerd met handcrème. Bij mij werkt arganolie erg fijn voor nagelriemen, heb het nu een tijdje niet meer gebruikt, maar moet er echt weer mee beginnen! Hier worden mijn nagels echt veel mooier/sterker van ook. Heb het toevallig net uitgepakt dus ga morgen weer beginnen met de arganolie!

   Verwijderen
 4. Goeie tip. Ik zal er eens naar op zoek gaan. Bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations