vrijdag 7 juni 2013

[Preview] Essence - Me & My Ice Cream

In augustus komt Essence weer met een nieuwe Limited Edition. Deze limited edition heeft Me & My Ice Cream en is gebaseerd op een mooi zomerseizoen. Lieve zoete kleurtjes! Kijk je mee naar de nagelproducten die in deze LE zitten?

Ben&Cherries


Het eerste lakje is een zacht roze crème lakje genaamd Ben & Cherries. Voor mij een niet echt vernieuwende kleur, maar wie weet.

Always in my mint
 En weer een mintgroene nagellak. Het lijkt wel alsof iedere collectie tegenwoordig niet compleet meer is zonder mintgroen. Mintgroen vind ik zelf een erg mooie kleur, maar na 30 soorten heb ik het eerlijk gezegd wel weer gezien. Dit lakje heet Always in my mint.

Ice Ice Baby
Ice Ice Baby is een lila kleurige nagellak met crème finish. De naam komt mij ontzettend bekend voor, volgens mij is er al eerder een lak uitgebracht met deze naam of niet? 

Icylicious
 Het laatste lakje uit deze collectie heet Icylicious en is een peachy kleurige crème lak. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de lakken allemaal niet echt vernieuwend vind...

Als laatste zit er nog een pakje nagelstickers in deze collectie. De nagelstickers zien er nogal gritty uit, alsof de beads los op de stickers geplakt zijn. Zoals je kunt zien lijken de randen ook nogal rafelig. Niet echt iets voor mij denk ik!

Wat vinden jullie van deze collectie? Ik denk dat ik hem maar aan mij voorbij laat gaan, de kleuren zijn niet bepaald vernieuwend en ook de nagelstickers lijken mij niet echt iets..

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations