woensdag 19 juni 2013

Nailart: Fluffy Stars

Gisteren hebben jullie de review van de flocking powder kunnen lezen. Vandaag heb ik voor jullie een nailart met flocking powder in petto! Ik heb gekozen voor een accentnagel in deze nailart omdat ik 10 fluffy nagels gewoon echt iets téveel van het goede vond!

Voor deze nailart heb ik gebruikt:

- Essence - Oh My Glitter
- Orly - Lunar Eclipse
- Paarse Flocking powder


Ik heb eerst al mijn nagels gelakt met 'oh my glitter', ook de nagel waar de flocking powder op komt. Na dit heel goed te laten drogen heb ik de ringvingers gelakt met een topcoat en gedipt in flocking powder. De overige nagels heb ik voor de helft voorzien van een laagje 'Lunar Eclipse'.

Omdat ik over de nagels heen wilde stempelen heb ik eerst de lak goed laten drogen, anders smeer je dit tijdens het stempelen weer mee en dat is natuurlijk zonde! Ik heb een sterrenontwerpje genomen van een Essence Stampy plate. Deze heb ik schuin over de lijn paars/blauw gestempeld. Het is wel even goed richten met het stempelen trouwens!

Flocking Powder als accentnagel of op alle 10 de nagels? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations