dinsdag 11 juni 2013

[Watermarble Week] Dag 2 Triple Colour

Gisteren hebben jullie de eerste poging watermarble kunnen zien. Vandaag ga ik vrolijk door met dag 2! Voor deze watermarble heb ik een extra kleur nagellak gebruikt, in plaats van 2 kleuren dit keer 3 kleuren. Kijk je mee naar de creatie van vandaag? 

Ik heb dit keer gekozen voor kleuren die lekker vrolijk bij elkaar staan. Blauw, groen en jawel.. oranje! De lakken die ik gebruikt heb zijn:

Catrice - Orange-Utan
Catrice - Denim Moore
Catrice - Miss Piggy's BF


De eerste twee nagels lieten nogal te wensen over. Mijn wijsvinger en middelvinger vertoonden bubbeltjes en dit verpest een beetje het leuke effect van de marble. Ik ben dus druk bezig geweest om uit te zoeken hoe ik die bubbels kan voorkomen. Mijn ringvinger en pink hebben geen bubbels. Bij deze twee nagels heb ik mijn handen flink uitgeschud en hierbij waarschijnlijk de bubbels laten knappen? Ik ga in ieder geval nog even door met mijn experiment!

Het ontwerp van mijn ringvinger vind ik dit keer wel goed gelukt! Whoehoe, misschien werkt veel oefenen toch nog! 

Vanaf maandag t/m vrijdag zal er iedere dag een nieuwe marble online komen. Wil jij ook de uitdaging aangaan? Dan kun je iedere dag jouw marblen uploaden of de facebookpagina van Nailart Creations, of wanneer je een eigen blog hebt zelf iedere dag de marble uploaden en even een linkje doormailen naar info@nailartcreations.nl!

3 opmerkingen:

  1. Kleuren zijn echt leuk zo bij elkaar. Maar oh oh wat een knoeiboel krijg je hier toch altijd weer van, ik begin er voorlopig niet meer aan. Ik kijk wel naar jou creaties haha..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik doe het je niet na, haha. De mijne zien r altijd uit als een hoopje modder ofzo..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het ziet er leuk , bij mij werkte het goed om ook nog even over mijn nagels heen te blazen. Als ik al,deze leuke nailart zie, gaat het kriebelen om aan de slag te gaan :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations