vrijdag 21 juni 2013

Essence - Free Hugs

*I'm a barbie girl, in a barbie world!* 
Dat was dus het eerste waar ik aan dacht bij het zien van deze nagellak. Zo hebben jullie nu ook 'barbie girl' in jullie hoofd zitten? ;-)!

Free Hugs is echt een barbieroze nagellak. Lekker girly en vrolijk, maar je moet er wel van houden. Persoonlijk vind ik alleen roze nagellak niet zo leuk staan. Ik hou er wel van om er iets leuks overheen te doen of te combineren met andere kleuren!


Bij het uitproberen van Free Hugs werd ik meteen al verrast! De dekking is namelijk erg goed, na één laagje dekte de nagellak al. Wel werd de finish hier en daar wat streperig, daarom heb ik uiteindelijk op bovenstaande swatches 2 lagen lak aangebracht. 

Dus ben je nog op zoek naar een goed dekkende barbie roze? Kijk eens in het Essence schap!

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations