maandag 22 april 2013

Catrice - Lilactric

Catrice heeft sinds een tijdje weer allerlei nieuwe lakken in het assortiment zitten. Ik ben gek op lila kleurtjes en toen ik lilactric tegenkwam wekte deze lak toch wel mijn nieuwsgierigheid!

Lilactric is een vrij licht en subtiel kleurtje. Heel licht lila met een shimmer finish. De shimmer heeft in het flesje een duidelijke gouden kleur, maar op de nagels zie je hier wat minder van terug.


De kleur in het flesje vond ik ontzettend mooi. Op mijn nagels dan weer wat minder, dit komt vooral door de enorme strepen. Lilactric heeft een erg streperige finish. Hierboven heb ik twee lagen lak aangebracht, misschien dat de strepen iets minder zichtbaar zijn met een derde laag. 

Toch best jammer want ik had hoge verwachtingen van de nieuwe lakken van Catrice! Inmiddels hebben ze zoveel lakken mooie en fijne nagellakken dat ik deze dan toch weer een beetje een bummer vind!

Wat vind jij van Lilactric? Ik vind dit lakje helaas geen aanrader!

6 opmerkingen:

 1. De dekking valt me zwaar tegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer van de strepen... het is wel echt een leuk kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit lakje heb ik van een vriendin gekregen maar heb het nog niet geprobeerd. De Catrice lakken zijn er met de vernieuwde collectie niet echt op vooruit gegaan, jammer is dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maybe you got a bad bottle or something...I'm wearing it right now at two coats and have no streaks at all or visible nail line. I used a thin first coat and a normal/thick for the second, the color is really pretty it deserves a second chance.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. That's odd! Maybe you're right, I will use this one again to test it! Thanks for letting me know!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations