donderdag 25 april 2013

Instagram #17

Goedemorgen! Welkom bij weer een nieuw persoonlijk artikel vol foto's van de afgelopen week! Je kunt me uiteraard ook volgen via Instagram om meteen alle foto's te kunnen bekijken: @sylvia_nailartcreations (psst, deze week heb ik gewoon de grens van 1000 foto's overschreden!).


Één van mijn vaste klanten voor gelnagels kwam de afgelopen week met een complete tas nagellak aan. Doordat ze nu natuurlijk gelnagels heeft gebruikt ze haar nagellak niet meer dus mocht ik ze hebben, superlief!! Er zat ook een lakje uit de Essence Aloha Sun Limited Edition bij, deze collectie komt uit de zomer van 2007, hoe gaaf is dat! De lak lakt ook gewoon nog prima. Binnenkort komt er misschien een artikeltje met een aantal swatches van lakjes voorbij!

De meeste katten zitten heel netjes. Verschoor niet, die zit letterlijk op zijn kont, hoppa achterpoten uit elkaar en lekker chil zitten! Hij hangt soms ook als een gek tegen de deur aan, ziet er echt niet uit hahah! Hij kijkt trouwens wel mooi in de camera hier!

Ook kwam er weer een kleine preview van de nieuwe nailart online. Nieuwe nailarts laat ik soms stiekem al iets eerder zien via Instagram ;-)!

Natuurlijk ook weer wat nailarts gemaakt op gelnagels. De laatste twee zijn alvast in oranje stijl voor Koninginnedag. Deze zullen nog in een apart artikeltje voorbij komen!

Mijn moeder besloot dat ze wel even wat groene vingers ging kweken. Vol goede moed vulde ze het dekatuintje met allerlei zaadjes. Ik besloot er maar lekker bij uit de buurt te blijven, tuinieren is niet zo mijn ding... Ik zie het verschil tussen plantjes en onkruid niet en laten we het ook maar niet hebben over al die insecten die tussen planten kruipen brr!

Ik was afgelopen week Verschoor kwijt. Zoeken... Lag meneer lekker in het zonnetje te luieren in de keuken, lekker ding! :')

Sja en maandag trof ik dit aan in onze voordeur. Lekkere veilige buurt ook weer... Nouja misschien is het binnenkort wel voorbij al die ellende van deze buurt! :)

Om het af te leren een afsluiter met wat lieve foto's van Verschoor!
- Hij is niet zo gecharmeerd van de stofzuiger dus deze houdt meneer goed in de gaten hoor!
- Verschoors ruige kant tijdens het stoeien (hij heeft ook echt scherpe tandjes, dus dat voel je zelfs door het kleed heen!)
- Verschoors lieve kant. Wat is het dan ook een schatje zo hè, vooral ook hoe hij zijn voorpootjes houdt!

Hebben jullie een leuke week gehad?

2 opmerkingen:

  1. Wat zit Verschoor er schattig bij op de eerste foto, vind al zijn foto's zo leuk, hij heeft zo'n lekker koppie. Mooie nagels heb je weer gemaakt. Bah wat ellendig dat ze bij jullie huis bezig zijn geweest...die laatste foto van Verschoor is wel erg schattig, een leuke afsluiter

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations