donderdag 11 april 2013

Instagram #15

Goedemorgen allemaal! Welkom bij weer een nieuwe editie van de Instagram post, ofwel het persoonlijke artikel vol foto's die iedere donderdagochtend online verschijnt! Deze post is een selectie van een aantal foto's die ik de afgelopen week gemaakt heb, mocht je alle foto's willen zien kun je mij volgen via Instagram: @sylvia_nailartcreations. Maak je borst maar nat voor weer heel veel Verschoor foto's!

Vorige week donderdagavond zijn wij even snel het centrum in gegaan en langs de Primark. Best een voordeel van het wonen in Zaandam want je kunt op ieder moment even snel langswippen. Ik kocht twee leuke doorzichtige blousjes, een zalmkleurige en een zwarte!


Verschoortje is gelukkig weer helemaal genezen van de niesziekte. Hij knijpt nog af en toe met zijn oogje maar hier heeft hij nog een zalfje voor. Het kleine boefje komt er dus wel weer bovenop. Ondertussen vertroetelen we hem natuurlijk gewoon ;-)!

Deze week ook weer een aantal leuke nailarts gemaakt op gelnagels. Hier komt uiteraard nog een apart artikeltje over. De eerste nailart hebben jullie hier al kunnen zien. De anderen komen later voorbij met betere foto's!

Afgelopen zaterdag zijn we nog even naar de Beverwijkse Bazaar geweest. Ik kocht er een aantal leuke oorbellen, nog wat van die leuke Cairuo nagellakken. Daarnaast vond ik ook een leuk bord met nagels die ik kan vullen met verschillende nailarts en kan ophangen, superleuk!

Zondag weer een wedstrijd gehad en dit komt in mijn geval bijna nooit voor. Alle schoten in het zwart! Ik ben een té grote zenuwenpees om tijdens wedstrijden goed mijn concentratie te houden. Toch wel leuk om zo nu en dan te zien dat ik het dan toch ook tijdens de wedstrijden kan haha!

Maandag had ik mijn liedtentamen op school. 50 Liedjes uit je hoofd kunnen waarvan 4 niet westers. Daarnaast ook 10 nummers op een instrument kunnen spelen. Verschoor hielp een handje tijdens het oefenen. Het tentamen heb ik op zowel het punt van zingen als instrument bespelen met een ruim voldoende afgesloten!

Kleine boefjes worden groot! Hij is nog steeds gek op stokjes en rent af en toe het hele huis door met die stokjes haha! Maar echt hij groeit als kool, hij was zo'n schattige kitten maar wordt nu al een grote man! (Het is ook net een kind :P)

Ik zit middenin mijn toetsweek en dat is wel te zien aan het swatchrekje. Het rekje barst bijna uit zijn voegen met nog niet uitgeteste lakken. Daarnaast loop ik al 2 weken met kale nagels.. Daar komt na de toetsweek dus meteen verandering in!

De website gaat natuurlijk wel verder dus ik heb deze week even een uurtje ingelast om wat lakjes te swatchen en wat te nailarten. Hierboven een kleine impressie van wat nog gaat komen!

Met een grote dosis 'aaaaahw' sluit ik deze Instagram post af. Lieve slapende Verschoor. Volgende week uiteraard weer een nieuwe dosis kittehpics!

Hebben jullie deze week nog wat leuks gedaan? Lekker geshopt oid?

3 opmerkingen:

 1. hihi die katten nailart (nagels) zijn echt cute.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke serie foto's. Wat een leuke nailart hebt je gemaakt met dat katje en de kattenpootjes, echt super. Je hebt leuke spullen gekocht, vind je sierraden erg leuk en je nieuwe lakken hebben mooie kleuren. Wat je schiet weet ik niet, maar de acore ziet er voed uit. Verschoor is een schatje en fotogeniek :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Ik schiet klein kaliber pistool, dit was op 10 m. Maar met mijn mussenconcentratie gebeurd het ook nog wel eens dat ik all over de kaart schiet haha! Verschoor is echt een fotogeniek katje hoor en zooo lief!!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations