maandag 29 april 2013

[Gelnagels] 2x Oranje Nailart

Nog één dagje en dan is het de allerlaatste Koninginnedag die wij op 30 april gaan vieren. De oranje nailarts vliegen je om de oren en zo heb ik vandaag voor jullie twee maal een oranje nailart gemaakt. De bedoeling van beide nailarts is wel dat de art oranje is, maar niet zozeer bestaat uit kroontjes, de nailarts zijn gemaakt op gelnagels en dan zul je toch minimaal 2 weken moeten rondlopen met een nailart. Mocht jij dus ook liever wat langer doen met een nailart zijn deze twee ontwerpjes misschien wel leuk voor jou!

 


Beide nailarts zijn niet heel simpel om te maken en zijn opgebouwd uit verschillende delen. De nailart hierboven heeft als basis een oranje gradiënt. Ik heb de gradiënt van nude naar feloranje laten lopen. Dit heb ik gedaan door de kleuren met een sponsje te sponzen. Over het geheel heb ik een glittertje aangebracht om het effect wat te versoepelen. 

Met een witte striper heb ik de bloemblaadjes gemaakt, vervolgens ben ik met een oranje striper de details gaan aanbrengen in de blaadjes. De stipjes heb ik gezet met een witte lak en dottingtool. Uiteindelijk heb ik op iedere bloem nog een zilveren rhinestone aangebracht. Een leuke oranje nailart die je niet enkel zou linken aan Koninginnedag, hierdoor blijft hij toch draagbaar!

Deze tweede nailart kost erg veel tijd! Ik heb gemiddeld zo'n 15 à 20 minuten per hand gezeten, deze nailart vergt geduld! Ik ben begonnen met een nude basiskleur. Op iedere nagel heb ik vier bloemen gemaakt, voor de bloemen heb ik verschillende oranje kleuren gebruikt, van perzik naar fel oranje. De bloemen heb ik één voor één gemaakt met een dottingtool, de blaadjes mogen elkaar best overlappen dit ziet er wel leuk uit! 

Het maken van alle bloemetjes kost toch wel het meeste tijd. Op de ringvingers en duimen heb ik nog een leuk accentje aangebracht in de vorm van een vlinder. De vlinder heeft twee vleugeltjes die bestaan uit de Nederlandse vlag. Deze nailart linkt dus iets meer richting Koninginnedag, maar is toch nog best draagbaar daarna (denk aan 4-5 mei). Beide nailarts heb ik in de gel verwerkt waardoor deze sowieso voor 2 weken mooi blijft zitten!

Welke van de twee designs vinden jullie het leukst? 

5 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations