vrijdag 19 april 2013

Top 3: Budget Lentekleuren

Nog steeds op zoek naar díe perfecte kleurtjes voor deze lente, maar helaas heb je hier geen groot budget voor? Geen probleem, vandaag laat ik jullie mijn top 3 lentekleuren zien én allemaal budget!

Nummer 3


Ik begin met nummer drie en tel zo af naar nummer 1. Dit is Essence - That's What I Mint. Een heel lief mintkleurig lakje met een crème finish. Perfect voor de lente. De kleur is apart en ziet er niet zo hetzelfde uit als al die andere mintkleuren. Deze lak kost €1,69.

Nummer 2
Op naar nummer 2: I Scream, Ice Cream! Voor deze lak moet je snel zijn want dit betreft een lak uit de Limited Edition Candy Shock van Catrice. Een licht lila pastel kleurtje! Deze lak kost €2,69.

Nummer 1
Met stipt op nummer 1: Essence - Upper Green Side! Een prachtige lichtgroene lak met hele subtiele shimmer finish. Lekker zo'n kleurtje voor de lente, hij deed mij heel erg denken aan vers gras! Deze lak is ook lekker budget en kost maar €1,69!

Wat is jullie top 3 qua nagellakken deze lente? 

13 opmerkingen:

  1. Upper Green is echt een hele mooi kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alledrie mooi maar mijn voorkeur is toch That's what I mint. De naam alleen al :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie zachte kleurtjes! (terwijl ik je foto's bekijk gaat spontaan het zonnetje schijnen, zou dat een hint zijn?)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oeh inderdaad een hint! Vanmiddag was ik ook nog even aan het swatchen in het zonnetje alleen verdween toen de zon, meeh!

      Verwijderen
  4. Reacties
    1. De hele Candy Shock collectie vind ik zelf ook erg mooi!

      Verwijderen
  5. Max heeft ook super leuke lente kleuren! maar dan moet de action bij jou in de buurt wel een doos hebben met nieuwe lakjes.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedoel je die minilakjes? Die doosjes waar 3 van die minilakjes inzitten? Daar zitten best leuke lakjes bij maar die zijn er al een tijdje! Of hebben ze nu weer losse nieuwe lakjes :)? Ben er al een tijdje niet meer geweest namelijk!

      Verwijderen
  6. you could try these out Dolabuy YSL Click This Link Website pop over to this web-site view publisher site

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations