woensdag 10 april 2013

[Gelnagels] 3x Nailart

Op deze vroege woensdagmorgen heb ik weer drie nieuwe nailarts voor jullie! Alle drie de nailarts heb ik gemaakt op gelnagels die ik gezet heb bij anderen. Ben je zelf woonachtig in Zaandam en wil jij ook een set gelnagels met (of zonder) nailart, neem dan eens een kijkje op deze pagina


De eerste nailart is een iets andere variant op een nailart die jullie al eerder voorbij zien hebben komen. Hierboven heb ik op de duimen en ringvingers met een rode lak corsetjes gemaakt, de touwtjes heb ik met een zwarte striper gemaakt. De overige nagels heb ik met dezelfde rode lak in zijn geheel gelakt. Met hexagons heb ik een schuin lijntje omlaag gemaakt. Een erg leuke manier om gebruik te maken van hexagons ook!De tweede nailart is gemaakt met een gradi├źnt (kleuroverloop). Ik heb de natuurlijke nagelkleur overlaten lopen in een steeds donker wordende paarse kleur. In het midden op de tip heb ik wat losse zilveren glitters aangebracht. Over het geheel heb ik met een witte striper een soort van kettingmotiefje gemaakt.

Deze laatste nailart is ge├»nspireerd op de nailart hierboven. Wel heb ik hem hier iets anders gemaakt. In plaats van paarse kleuren heb ik hier gebruik gemaakt van rood. De glitters heb ik weggelaten en de kettinkjes zijn gemaakt met zwart ipv wit. 

Welke nailart vinden jullie het leukst? Ook leuk om te weten, bovenstaande nagels zijn allemaal eigen natuurlijke nagels met een laag gel eroverheen!

7 opmerkingen:

 1. Oh mooie nagels heb je!
  Ik vind de eerste het mooist. Ik vind dat zo gaaf, die corset nailart, maar wel erg lastig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat valt opzich best mee hoor! Wil je een stap voor stap tutorial/video zien van de corset nailart?

   Verwijderen
  2. Ja graag. Ben net begonnen. Maar het ziet er gaaf uit

   Verwijderen
 2. Die eerste vind ik echt heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn allemaal mooi, maar die rode met het korset vind ik echt geweldig....de rode met zwarte nailart vind ik ook een mooie combinatie.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations