zondag 14 april 2013

Nailart: Play It Black&White

Toen ik de prachtige lakken uit de Candy Shock collectie aan het swatchen was, kreeg ik spontaan allerlei nailart ideetjes! Vandaag ga ik jullie een nailart laten zien die ik gemaakt heb met Play it Blue.

Voor deze nailart heb ik gebruik gemaakt van drie producten:
- Catrice: Play it Blue
- Max - White (striper)
- Max - Black (striper)
Ik ben begonnen met 3 dunne lagen van Play It Blue.


Op alle nagels ben ik linksonder begonnen met een klein streepje wit. Daarnaast een streepje zwart, weer een streepje wit, streepje zwart, streepje wit en uiteindelijk weer een streepje zwart.

Mijn ringvingers wilde ik iets laten afwijken omdat ik de nailart anders zo saai vond ogen. Op de ringvingers heb ik hetzelfde gedaan met de zwarte en witte streepjes alleen ben ik hier begonnen in de rechterboven hoek van mijn nagels en ben ik omlaag gaan werken naar het laatste zwarte streepje die hier al stond. Zwart,wit, zwart,wit, zwart en zo creƫer je deze nailart! :)

Wat vinden jullie van deze nailart?

8 opmerkingen:

 1. Mooi- en vanwege die vereiste vaste hand voor mij niet haalbaar:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor deze nailart heb je opzich niet zo'n hele vaste hand nodig hoor! Als de streepjes wat dikker zijn ziet het er ook nog leuk uit! Daarnaast als je bijv met de witte striper een bibberig lijntje maakt kun je daar met de zwarte striper nog overheen om het rechter te doen lijken!

   Verwijderen
 2. Ziet er toppie uit! Goede keuze zo. Ik denk dat ik toch nog een paar lakjes ga halen van deze collectie... het is echt een verbluffend mooie collectie. Tot nu heb ik de sugar Pearls in mijn bezit en I scream Ice Cream!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind de collectie zelf ook erg leuk! De dekking van de lakken is iets minder maar goed, een extra laagje maakt voor mij niet zo heel veel uit!

   Verwijderen
 3. I like it! Simple and very wearable. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations