maandag 15 april 2013

Hema - Nr 56 (Holographic)Afgelopen vrijdag liep ik een rondje door de stad toen ik besloot even snel bij de Hema langs te gaan. Via Instagram zag ik dat de Hema een aantal nieuwe pastelkleuren uitgebracht hadden en mijn nieuwsgierigheid won! Toen ik uiteindelijk bij het schap aan het kijken was viel mijn oog op iets héél anders, en vééél leuker! Holografische nagellakken, whoohoo, de Hema heeft gewoon holografische nagellakken! Naast holo's waren er ook nieuwe glitterlakken en chameleon lakken, de laatste zijn duochrome lakken. Ook deze komen nog voorbij!Holografische nagellakken komen het best tot hun recht in het zonlicht. Toen dit weekend het zonnetje zich dus even liet zien ben ik gaan swatchen! Op de foto van het flesje zie je al die ontzettende mooie holografische glitters. Maar ook op de nagels zie je een bom van kleine regenboogjes in het zonlicht! 

Nr 56 is een leuke paarse holografische lak. Naast deze paarse hebben ze ook lichtroze, donkerroze, blauwe, zilveren en andere kleuren holografische lak. De lak brengt vrij goed aan, dit is meestal even oefenen met holografische lakken omdat deze kunnen strepen, deze doet dit bij mij niet. 

Ik heb twee lagen lak gebruikt voor een dekkend resultaat. De lak droogt erg snel op, hij droogt ook iets matte dus een topcoat is wel het mooist om over deze lak te dragen. De topcoat zorgt voor een wat mooiere glossy finish. Ik ben om, wat een ontzettende mooie lak! 

Hema Holographics kosten €3,75 per flesje, iets duurder dus dan de gewone nagellak maar zeker de moeite waard. 

Hebben jullie de holographics al gespot? 

29 opmerkingen:

 1. Woh die is wel heel mooi! De Hema is goed op weg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad absoluut! In het begin liep ik er altijd omheen maar nu echt niet meer!

   Verwijderen
 2. Afgelopen zaterdag besloot ik even de Hema binnen te wippen en zag ze daar ook staan <3 Natuurlijk kon ik de Chameleon lakken niet weerstaan en nam die ook 1 mee :-) Ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ik heb er idd ook één van de chameleon lakken meegenomen! Die blauwe! Heb niet de complete schappen leeggerost overigens hoor, heb me nog ingehouden!

   Verwijderen
 3. Wow, ik ga woensdag meteen even kijken als ik in de stad ben. Mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk dat de hema het nu ook heeft!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb de holografische lakken nog niet gezien- ik denk dat ik me heel moeilijk kan inhouden:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De prijs hielp mij bij het inhouden! €3,75 voor een potje is niet zo ontzettend cheap dus je zit al snel aan de €20,- bij 5/6 flesjes!

   Verwijderen
  2. Je hebt gelijk- ook ik zal een keuze moeten maken. Eerst maar eens kijken:)

   Verwijderen
 6. Whuut?! Heeft Hema een speciale serie holografische lakken?! Ik ben weg hier!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa! Wist ik ook niet joh, ging toevallig kijken haha!

   Verwijderen
 7. Oeeeh ben nieuwsgierig naar de rest!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er komt nog één ander holografisch lakje, een nieuwe glitterlak en een chameleon effect lakje aan!

   Verwijderen
 8. Damn, ik was er al bang voor... die moet ik hebben O_O

  BeantwoordenVerwijderen
 9. welke kleuren zijn er allemaal? :O
  want ik kan helemaal niks erover vinden online!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De kleuren staan in de een na laatste alinea beschreven. Blijkbaar zijn deze collecties ook net nieuw!

   Verwijderen
  2. sorry ik bedoelde de chameleon lakjes :P het was al laat ;)

   Verwijderen
 10. Wat een mooie lak en wat een geweldige kleur, de andere kleuren klinken ook goed, daarvoor ga ik graag even nar de Hema :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hmmm, ik ga denk ik straks toch maar even kijken bij de HEMA ;)

  BeantwoordenVerwijderen

 12. Gellak verwijderen kan een eenvoudig proces zijn als je de juiste stappen volgt. Hier is een makkelijke handleiding om gellak op een veilige manier te verwijderen:

  Benodigdheden:
  Aceton
  Wattenbolletjes
  Aluminiumfolie
  Vijl
  Nagelriemolie

  hoe moet je gellak verwijderen
  Vijl de bovenste laag van de gellak af:
  Neem een zachte nagelvijl en vijl voorzichtig de bovenste laag van de gellak. Doe dit met lichte druk om de nagel niet te beschadigen.

  Doordrenk de wattenbolletjes met aceton:
  Week wattenbolletjes in pure aceton. Je kunt aceton vinden bij de meeste drogisterijen.

  Plaats de doordrenkte wattenbolletjes op je nagels:
  Plaats elk wattenbolletje bovenop je nagels en wikkel ze strak in met kleine stukjes aluminiumfolie. Dit zorgt ervoor dat de aceton goed contact maakt met de gellak en het proces versnelt.

  Laat het even weken:
  Laat de wattenbolletjes met aceton ongeveer 10 tot 15 minuten op je nagels zitten. Dit geeft de aceton de tijd om de gellak los te maken.

  Verwijder de wattenbolletjes en aluminiumfolie:
  Voorzichtig de wattenbolletjes en aluminiumfolie verwijderen. De gellak zou nu zachter moeten zijn.

  Verwijder de overgebleven gellak:
  Gebruik een bokkenpootje of een nagelriemduwer om de zachte gellak voorzichtig van je nagels te duwen. Forceer niets en ga rustig te werk om beschadiging van de natuurlijke nagel te voorkomen.

  Hydrateer je nagels:
  Na het verwijderen van de gellak is het belangrijk om je nagels te hydrateren. Breng nagelriemolie aan om de nagels en nagelriemen te voeden.

  Polijst je nagels:
  Als er nog restjes gellak zijn, kun je een zachte polijstvijl gebruiken om ze voorzichtig weg te vijlen. Zorg ervoor dat je niet te veel druk uitoefent om schade te voorkomen.

  Was je handen:
  Was je handen grondig om eventuele overgebleven aceton en nagelstof te verwijderen.

  Herhaal deze stappen voor alle nagels, en je zult merken dat je gellak op een veilige en effectieve manier is verwijderd. Het is belangrijk om geduldig te zijn en geen haast te hebben, zodat je je nagels niet beschadigt tijdens het proces.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations