zondag 21 april 2013

Nailart: Kleurrijke French

Degenen die mij via Instagram volgen hebben gisteren al een kleine preview van deze nailart kunnen zien. De nailart van vandaag bestaat uit een lekkere kleurrijke french, maar niet zo'n standaard french manicure!

De materialen die ik voor deze nailart gebruikt heb:
- Dottingtool
- Cairuo nr 20
- Max Striper black
- Max striper white
- Max striper neon yellow


Zoals je kunt zien is dit geen standaard french manicure. Ik heb gekozen voor een lichtblauwe kleur en geel, een kleurencombinatie die niet zo standaard is maar toch erg leuk staat bij elkaar. Je kunt overigens allerlei kleuren gebruiken, op een nagelwiel heb ik deze nailart o.a. met lichtblauw en rood gemaakt. Ook dat stond erg leuk!

Ik ben de nailart begonnen aan de onderkant van de nagels met een schuin blauw deel. Daarlangs heb ik een streepje met zwart gemaakt, het stuk geel ingekleurd en daarboven een iets dikkere lijn zwart. Op die dikkere lijn heb ik met wit en een dottingtool stipjes gezet. Ik heb op bovenstaande foto's verder geen basecoat of topcoat gebruikt (vergeten o_O) daarom zien mijn nagels er wat doffer uit. Met een topcoat gaat de nailart sowieso meer glimmen!

Wat vinden jullie van deze kleurrijke french? Welke kleurencombinatie zouden jullie gebruiken? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations