woensdag 24 april 2013

Nailart: Cracked Tips

De trend van al die cracknagellak is natuurlijk alweer lang en breed voorbij, maar eerlijk is eerlijk... Het is toch wel zonde om al die cracklakjes ongebruikt in de kast te laten liggen. Er vallen namelijk best wel leuke dingen mee te doen! Zo heb ik eerder al rainbowcrack gemaakt, crackflowers, crack met studs en half moon crack. Vandaag een cracked french manicure! Laat je dus vooral inspireren om weer eens iets te gaan doen met al die cracklakken!

Voor deze cracked tips heb ik gekozen voor een combinatie met crack en holografische nagellak. Hierboven heb ik als basis Hema - nr 56 gebruikt, dit is een prachtige holografische nagellak. De cracklak die ik gebruikt heb is W7 - Shocking Crackle.
Je kunt de cracked tips op meerdere manieren aanbrengen. Hierboven heb ik de french manicure met een horizontale beweging gelakt. Hierdoor crackt de lak ook wat horizontaal. Je kunt er ook voor kiezen om de french manicure met verticale bewegingen te maken of juist schuin. Op deze manier kun je spelen met de verschillende manieren van openbarsten. 

Ik vind de combinatie van het holografische en de roze crackle erg leuk bij elkaar staan. Uiteindelijk is het toch weer iets anders dan die standaard nagels gelakt met een basis en crack. 

Wat vinden jullie van de cracked tips?

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee- ik was de crackle wel zat, maar zo vind ik het wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was het dus eigenlijk ook zat! Maar het is zo zonde om niets meer met die lakken te doen! Dan gooi ik dus een beetje creativiteit in de strijd! :-)

   Verwijderen
 2. Heel leuk en origineel gedaan! Mooie kleurencombinatie.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations