woensdag 17 april 2013

Nailart: Corsetjes

Een tijdje geleden hebben jullie een aantal keren nailarts op gelnagels voorbij zien komen met corsetjes. Vandaag heb ik op mijn eigen nagels een iets andere nailart met corsetjes gemaakt. Nu komt het leukste: deze week kunnen jullie een video verwachten met een stap voor stap uitleg hoe je zelf deze leuke corsetjes kunt maken! Maar nu eerst: de nailart!

Ik heb dit keer gekozen voor een lekkere zoete nailart. Een simpele french manicure met zoete kleurtjes en dan op de ringvingers de corsetjes. Ik heb gebruik gemaakt van zacht roze en zacht rood.


De lakken die ik gebruikt heb:
Basis: Catrice - Miss Piggy Reloaded
French Manicure/ corset: Max Striper Sweet red
Touwtjes corset: Max - Black striper.
Stipjes corset: Dottingtool + Striper max White

Hoe ik de corsetjes precies gemaakt heb zal ik jullie vrijdag of zaterdag laten zien in het how to filmpje! Ik heb tijdens het mooie weer in ieder geval kunnen genieten van zoete nageltjes!

Wat vinden jullie van deze zoete kleurencombinatie? 

3 opmerkingen:

  1. Ik vind dit echt een hele leuke nail art!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is echt zo'n leuke nailart. Wat super dat je daar een filmpje van gemaakt hebt, ik ben erg benieuwd. Dit blijft een mooie nailart.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations