donderdag 18 april 2013

China Glaze - Fuchsia

Toen ik de Golden Rose Jolly Jewels bestelde kwam ik dit leuke lakje tegen in de webshop met korting! €2,50 Betaalde ik voor dit leuke China Glaze lakje. Lekker cheap! Laten we eens gaan kijken naar de swatches!

Fuchsia is zoals de naam al zegt een donkerroze nagellak, een fuchsia kleur dus. Deze lak heeft een lichte paarse shimmer finish.


Deze twee swatches hierboven zijn gemaakt met flits. De shimmer is hier duidelijker op te zien, daarnaast werd het helaas buiten iets te donker voor mooie foto's bij daglicht. De kleur zelf is lekker fel en opvallend en voor mij echt perfect voor de zomer!

Deze laatste swatch is buiten met het laatste beetje daglicht gemaakt. Zoals je kunt zien valt de shimmer dan bijna niet op, deze is het beste te zien met een lekker zonnetje. Ik heb op bovenstaande swatches twee lagen gebruikt, de lak heeft een wat dunne substantie en dekt daarom niet optimaal. Bij twee lagen zag je nog lichtjes mijn eigen nagels erdoorheen maar dit vond ik zelf niet storend. 

Wat vinden jullie van Fuchsia? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations