donderdag 25 april 2013

[Preview] Catrice - Hip Trip

Vanaf half mei komt Catrice weer met een nieuwe limited edition! Na Candy Shock is het dit keer de beurt aan: 'Hip Trip'. De collectie Hip Trip is gebaseerd op het aankomende zomerfestivalseizoen! Kijk je mee naar de lakken uit deze collectie?

Blue Highway
Het eerste lakje is Blue Highway. Een diepe blauwe kleur met zo te zien een shimmer finish. Wel een vrij donkere kleur, maar hij ziet er best mooi uit. Ik ben in ieder geval nieuwsgierig!


Green Days
Mintgroen, hoe kan het dan ook. Bijna alle collecties bevatten deze zomer wel een mingroene kleur. Ook deze heeft een shimmer finish, voor mij niet zo heel interessant eigenlijk, inmiddels heb ik wel genoeg mintgroen gezien. Tijd voor iets nieuws!

The Salmon Days
The Salmon Days is het derde lakje uit deze collectie. Zo te zien heeft het lakje een zalmroze kleur, de finish kan ik niet helemaal opmaken uit de foto! De naam van de lak vind ik wel weer leuk bedacht!

Wheels on Fire
Wheels on Fire is een iets donkerdere roze lak met shimmer finish. Ook niet bepaald een kleur die heel vernieuwend is, maar wie weet kan dit lakje nog best mooi zijn. 

Nude&Rude
Het laatste lakje is Nude & Rude. Een heel licht roze/nude kleur (alweer roze?). Deze collectie bevat dus drie 'roze' lakken. Leuk voor de fans van roze, maar niet zo mijn ding!

Hip Trip ligt vanaf half mei t/m eind juni 2013 in de winkels. De lakken zullen €2,99 per stuk gaan kosten.

4 opmerkingen:

 1. De flesjes vind ik alleen al schitterend en de kleurtjes mogen er ook wel wezen eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb niet echt het gevoel dat de kleuren echt vranderen? Of heb ik dat?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor, je bent niet de enige! Ik vind deze kleuren ook niet echt spectaculair.. Beetje alsof je deze kleuren overal al tegenkomt!

   Verwijderen
 3. Ik vind de shimmers erin erg mooi, ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations