zaterdag 27 april 2013

[Review] Essence - It's Purplicious

Essence heeft haar nailart assortiment weer wat uitgebreid met nieuwe producten! Onder andere ook weer nieuwe special effect toppers! Vandaag review ik It's Purplicious voor jullie. Let op, een Special effect topper is een glittertopcoat en niet geschikt om zonder basislak te dragen. 

It's Purplicious + Be Flowerful
Allereerst probeerde ik It's Purplicious uit over Be Flowerful, een zalmkleurige lak uit de Floral Grunge collectie. It's Purplicious is een glitterlak die bestaat uit een kleurloze basis, fijne paarse/zilveren glitters en hier en daar wat grovere zilveren glitters. De combinatie van zalm en paarse glitters is natuurlijk niet zo standaard, maar toch vind ik het best iets hebben! Leuke combo! Hierboven heb ik twee lagen Be Flowerful gebruikt en 1 laag It's Purplicious.

Lily Bloom + It's Purplicious

Vervolgens probeerde ik It's Purplicious uit over Lily Bloom. Lily Bloom is een milky witte lak. De paarse en zilveren glitters komen erg mooi uit over deze witte lak. De glitters laten zich gemakkelijk verspreiden maar het kan wel voorkomen dat je de ene keer wat meer glitters op de nagel hebt dan andere keren (verschil wijsvinger en ringvinger). Om dit op te lossen zou je eventueel op de nagel met minder glitter een extra laagje kunnen aanbrengen. Ik heb hierboven ook 1 laag It's Purplicious aangebracht over 2 lagen Lily Bloom.

Conclusie: Superleuke glittertopper om mee te spelen. Opzich past de glittertopper over allerlei kleuren heen, mocht je een sheer basis niet erg vinden kun je deze lak ook zonder basiskleur gebruiken maar daar is hij oorspronkelijk dus niet voor bedoeld. De special effect toppers zijn alleen verkrijgbaar bij grote kruidvat filialen met een extra schap. 

Wat vinden jullie van It's Purplicious en welke kleur zouden jullie eronder dragen? 

4 opmerkingen:

  1. De kleur vind ik wel mooi, maar ik vind jammer dat hij niet zo dekkend is.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Glittertopcoats zijn nooit dekkend. Deze zijn anders dan de gewone glitternagellakken. Hierboven heb ik maar 1 laag glitter topcoat gebruikt, bij meerdere lagen zullen er dus ook meer glitters op de nagels terecht komen! :)

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations