zaterdag 13 april 2013

[Limited Edition] Catrice - Candy Shock

Jaa, eindelijk ligt de nieuwe Limited Edition Candy Shock in de winkels! Tijdens het persbericht was ik al super enthousiast over deze collectie. Lieve zachte pastelkleurtjes, perfect voor de lente! Toen ik de lakken zag in de winkel was ik om. Alle vier (inclusief één flesje witte pearls, hier komt een apart artikel over!) de lakken belanden in mijn mandje.

I Scream, Ice Cream


Het eerste lakje is I scream, Ice Cream. Ontzettende leuke naam! Het lakje heeft een zacht lila kleurtje. Wanneer je naar het flesje kijkt zie je roze shimmers, helaas zie je hier niets van terug op de nagel en lijkt hij gewoon een pastel finish te hebben. Niet zo'n probleem want ik vind dit kleurtje superleuk! 2 Lagen voor een dekkend resultaat.

Play It Blue
Play It Blue is een heel lief baby blauw lakje. Dit lakje droogt mat op, ik vind het matte zelf wel wat hebben. Mocht je het matte niet mooi vinden kun je er ook altijd een topcoat over dragen. Lekker veelzijdig zo'n matte lak! Dit lakje is vrij sheer, met 2 lagen zie je nog steeds mijn eigen nagels door de lak heen. Hierboven draag ik 3 dunne lagen lak.

Bring Me Peach
Bring Me Peach is een lekker peachy lakje, wederom met matte finish. Ik vind dit kleurtje erg mooi mat! Ook dit lakje dekte pas met 3 lagen.

Vanilla Love
Het laatste lakje is Vanilla Love. Een hele zachte gele lak. Dit lakje bevat net zoals I Scream, Ice Cream een heel licht shimmertje in het flesje. Wederom zie je hier niets van terug op de nagels en lijkt hij gewoon een pastel finish te hebben. Dit lakje lakte ook vrij sheer, ook hier heb ik 3 lagen lak gebruikt op de swatches. 

Candy Shock ligt de maand April nog in de winkels (kruidvat/trekpleister). De lakken kosten €2,69 per stuk, de pearls kosten €2,99.

Hebben jullie al een favoriet uit deze collectie?

9 opmerkingen:

 1. play it blue heb ik zelf ook, echt een leuk kleurtje. De andere kleuren waren niet meer verkrijgbaar waar ik woon dus nog even verder kijken. De witte pearls waren er nog wel dus die heb ik wel gekocht. Ik vind het dit keer een echt leuke L.E. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond deze LE idd ook erg leuk! De afgelopen LE's heb ik allemaal aan mij voorbij laten gaan, die vond ik de moeite niet waard maar deze wel! Ik heb idd ook de witte pearls, hier waren helaas de roze uitverkocht!

   Verwijderen
 2. Wow, ik vind ze echt super mooi allemaal. Voorlopig kom ik niet in de buurt van een grote Kruitvat waar ze ook Catrice hebben helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah ja vervelend hè! Ik moet nu ook echt weer opletten hoor, de komende maanden even geen nieuwe lakjes kopen!

   Verwijderen
 3. Mijn mannen waren niet enthousiast, maar ik wel. Echt een hele fijne LE!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb alleen Vanilla Love gekocht en vind het een erg lief kleurtje, de dekking is wel wat teleurstellend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb de roze gekocht en de witte pearls maar ik moest ook met de roze al drie lagen doen das een beetje minder maar wel een erg leuke kleur

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations