donderdag 4 april 2013

Instagram #14

Goedemorgen! Zijn jullie weer klaar voor een nieuwe lading foto's? Maak je borst maar nat voor flink wat Verschoor foto's en natuurlijk ook wat kiekjes van de rest van mijn week. Mocht je alle foto's willen zien kun je mij volgen via Instagram zelf: @sylvia_nailartcreations.Verschoor is de afgelopen week weer heerlijk knuffelig geweest! Lekker dicht in de buurt liggen en op schoot! Exactly my kind of cat :) en eerlijk is eerlijk, hij is gewoon echt een dotje!

De renovatie in huis is inmiddels compleet afgerond. Helaas was mijn kamer hierdoor nogal ontploft geraakt door alle rondslingerende chaos. Ook stond er nog steeds een gloednieuwe Helmer in stukken in de doos. Ik ben er dus even een paar uurtjes voor gaan zitten, heb de helmer in elkaar gezet en alles opgeruimd! Stukken beter weer!

Strike a pose! Mannelijk modelletje. Verschoor begon in de loop van de week weer een beetje te niezen en waterige oogjes te krijgen. Even langs de dierenarts voor een zalfje en hopelijk is hij er snel weer bovenop!

Weer een aantal nageltjes gezet deze week! Vind het steeds leuker worden, steeds weer wat nieuws bedenken! Ook om al die verschillende stijlen te zien, de één houdt van lekker naturel terwijl de ander juist lekker over de top wilt!

Afgelopen weekend ben ik flink wezen bakken voor de High Tea die wij gehouden hebben op eerste paasdag. Helaas verliep de dag niet helemaal zoals gepland maar ondanks alles was het nog steeds erg gezellig!

Blacky is ook wel in voor een shoptripje naar de Primark. Alleen één tip, ga niet op tweede paasdag naar de Primark.. Men wat een hel!

Ondanks de drukte wel nog een paar leuke ballerina's kunnen scoren voor de lente/zomer! Laat die mooie temperaturen nou maar een keertje komen!

Catrice Candy Shock collectie! Superlieve pastelkleurtjes. Ik vertelde tijdens het persbericht al dat ik de lakjes erg leuk vond en ook in real life zijn de kleurtjes erg lief! Ook nam ik een flesje pearls mee, de witte, er zijn ook nog roze maar deze waren helaas uitverkocht. Ik hoop dat ik die nog ergens anders kan vinden! Daarnaast ook de complete Essence Floral Grunge collectie. Erg leuk al die verschillende finishes, ben erg benieuwd!

Ik zit nu weer midden in een toetsweek en dat betekend ook weer inlevermoment voor de verslagen. Zoals je ziet heeft Verschoor me flink geholpen (nouja, juist niet ;-)) met typen! De onderste foto is gewoon weer zo'n typisch Verschoor cutiepic!

Hebben jullie nog wat leuks gedaan deze week? 

3 opmerkingen:

 1. Aahhw I love Verschoor! Die enelaatste foto is ook echt heel lief, wat een boef :-)
  Ben erg benieuwd naar de lakjes van Essence, vooral die suede finish, ben benieuwd naar je review :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi Verschoor die blogt er ook al aardig op los. ;-)
  En ow wat zijn je laatste nagels (laatste nagelfoto) mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Mijn kat zit ook graag bij me, terwijl ik aan het werk ben. Hij kwam op mijn knieën, op mijn toetsenbord, op mij, onder mij enzovoort. Ik geef hem graag traktaties, waar ik ze vaak bestel https://bit.ly/2GhXWkg winkel, waar is veel verschillend voedsel, voor verschillende katten en honden. Ik wilde deze winkel alleen maar adviseren, misschien gebruik je hem ooit.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations