maandag 1 april 2013

Essie - Snap Happy

Nog steeds op zoek naar dat perfecte rode nagellakje? Ik heb de mijne sinds kort gevonden! Kijk je mee naar dit perfecte rode lakje van Essie? Trouwens, wil je nog wat Essie lakjes goedkoop scoren, neem dan eens een kijkje bij de Etos want een aantal Essie lakken gaan uit het assortiment en zijn nu te koop met 50% korting!

Snap Happy is een fel rood lakje met crème finish. Dit lakje verdwijnt uit het assortiment bij de Etos en kost daarom nu nog maar €5,- ipv €10,-!


De kwastjes van Essie lakjes zijn vrij breed met rond afgesneden randjes. De kwastjes zijn voor mijn nagels precies breed genoeg waardoor ik mijn complete nagel kan lakken met één veeg. Wel zo makkelijk! Toch moet ik zeggen dat ik de smallere kwastjes wat preciezer vind aanbrengen, maar de lakken van Essie brengen erg fijn aan!

Snap Happy is voor mij echt dé perfecte rode kleur! Het lakje dekt met twee dunne lagen en droogt lekker snel op.

Wat is jouw favoriete rode nagellak? 

8 opmerkingen:

 1. Oh wow, wat een mooie rode kleur!
  Ik gebruik Rimmel Pro Riviera Red, echt een hele mooie donker/felrode kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die klinkt ook erg mooi, maar heb zelf niet altijd goede ervaringen met Rimmel. Heb nog steeds zo'n cocktail colour liggen die ik moet swatchen!

   Verwijderen
 2. Ik heb de rode van de Hema waar ik gek van ben maar zou graag nog eens een Essie lakje willen hebben. Ga van de week nog wel even kijken bij de Etos of er nog wat ligt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou nog steeds eens gaan kijken bij de hema! Gewoon even langs de Etos gaan, wie weet hebben ze nog wat leuks!

   Verwijderen
  2. Nou, ik heb 2 Essie lakjes gescoord en een Rimmel lakje. Er was nog meer maar ik moet ook een beetje aan mijn budget denken :-)
   Ik heb nu een rode, of eigenlijk is ie een klein beetje roze-rood "Head mistress" en een prachtige donkerblauw "Midnight cami" en vooral deze blauw vind ik echt geweldig.

   Verwijderen
  3. Oeh gaaf! Ik heb zelf midnight cami ook, moet hem alleen nog even uittesten maar hij ziet er echt prachtig uit in het flesje hè? Head Mistress ben ik nog niet tegengekomen maar hij klinkt erg mooi!

   Verwijderen
 3. Ik hou dus helemaal niet van rode nagellak...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet? Ik ben gek op rood en paars! Ik heb dan weer helemaal niks met bruin en taupe dat staat mij echt niet!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations