zondag 31 maart 2013

[Terugblik] Pasen Nailarts

Fijne Pasen allemaal! Vandaag heb ik weer een nieuwe terugblik artikel voor jullie! Vorig jaar maakte ik maar liefst drie verschillende nailarts met het thema Pasen. Mochten jullie nog op zoek zijn naar een leuk idee, dan kun je 3 ideeën halen uit dit artikel! Ik heb het zelf helaas op dit moment te druk om een nieuwe nailart geïnspireerd op Pasen te maken, wel komt er binnenkort een leuke lente nailart online!

Paaseitjes

Wanneer je Pasen zegt denk je natuurlijk aan Paaseieren! Vrolijk gekleurde eitjes met allerlei motiefjes. Bovenstaande nailart is gebaseerd op paaseitjes. Klik hier om te lezen hoe ik deze nailart gemaakt heb.

Paashazen!

De Paashaas! Het bekende haasje die met een mandje eitjes rondhupst. Deze nailart maakte ik met behulp van het stempelen. Meer lezen over deze nailart? Klik hier!

Kuikentjes
Als laatste een nailart die ik rond deze periode vaak zie verschijnen. Kuikentjes die net uit hun eitje kruipen. Deze nailart ziet er vrolijk uit en is vrij makkelijk te maken! Wil je weten hoe? In dit artikel staat precies beschreven hoe!

Hebben jullie een nailart gemaakt speciaal voor Pasen?

5 opmerkingen:

 1. Ze zijn erg leuk! Ben alleen zelf niet toegekomen om er eentje te ontwerpen, achja sommige dingen zijn nou eenmaal belangrijker:O.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat heb ik dit jaar ook gehad hoor! Loop nu ook gewoon nog met kale nagels! Zo druk gehad met school, stage en veel nagels zetten dat mn eigen nagels er een beetje bij ingeschoten zijn helaas! Maar ach, ner zoals je zegt: sommige dingen zijn nou eenmaal belangrijker!

   Verwijderen
 2. Toevallig vrijdag de paaseitjes nail art op mijn nagels gedaan. Wel eigen versie. Wist niet eens dat jij dit ook had :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations