maandag 11 maart 2013

Paris Memories - Nr 254

Van glitterlakjes krijg ik echt géén genoeg! Zo kan ik mijzelf amper weerstaan wanneer er leuke en goedkope glitterlakjes op mijn pad komen! Het lakje die ik vandaag voor jullie geswatcht heb is een glitterlak van Paris Memories. Kijk je mee?

Nr 254 is een heel lief lichtroze glitterlakje. In het flesje ziet hij er wat vreemd uit, maar aangebracht op de nagels vind ik hem toch wel erg leuk! Het is geen compleet dekkende glitterlak, maar ik vind hem zelf ook niet storend sheer. 


Deze glitterlak heeft een hele lichte milky roze basis. De basis dekt niet, maar zit wel boordevol glitters. De glitters zijn multicoloured en bevatten zowel fijne als wat grotere glitters.

Hierboven heb ik twee lagen lak aangebracht. Zoals je ziet dekt hij niet volledig maar toch dekt hij naar mijn gevoel genoeg om draagbaar te kunnen zijn met wellicht drie lagen lak. Natuurlijk kun je dit lakje ook als layerlak gebruiken en dragen over andere kleuren!

Hebben jullie een favoriete glitterlak?

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations