zaterdag 2 maart 2013

[Review] Paris Memories Fragrance Nailpolishes

Nagellakken met een geurtje, zo nu en dan zie je ze voorbij komen. Zo bracht Essence een geurtopcoat uit en heeft Paris Memories nu twee setjes met geurnagellakken. Vandaag review ik dit eerste setje voor jullie. Dit setje bestaat uit lakjes met de geuren: kokosnoot, kiwi, aardbei en ananas. Maak je borst maar nat voor veel foto's!

Kokosnoot


Het eerste lakje is een doorzichtige lak met de geur kokosnoot. Bij het opendraaien van het potje rook ik enkel de chemische lucht van nagellak. Ik bracht één laagje aan over mijn nagels en de lak is ontzettend glossy, maar blijft wel lang plakkerig. Nadat de lak droog was kwam er wel een lekker kokosluchtje van mijn nagels af!

Kiwi
Kiwi, sja.. Ik heb er weinig mee, ik lust geen kiwi en daarbij weet ik dus ook niet hoe kiwi ruikt! De lak is donkergroen en erg streperig. Ik vind zelf de kleur niet mooi ogen doordat hij niet mooi egaal lakt. De geur is zoet en chemisch. Ik heb hier twee lagen lak aangebracht.

Aardbei
Aardbei, hmm klinkt lekker! De kleur is donkerroze en de lak brengt prima aan. Bij het openen van het flesje rook het al ontzettend zoet! Nadat de lak opgedroogd was rook het nog steeds erg zoet, er zit wel een chemisch aardbeien luchtje aan.

Ananas
Het laatste lakje is een felgele nagellak met een ananas geur. Ik bracht twee lagen lak aan op mijn nagels maar helaas is ook dit lakje erg streperig. Dit lakje rook wel echt naar ananas!

Conclusie: Ik vind de uitvinding van geurnagellakken best leuk, maar de lakken blijven toch wel een aparte chemische lucht houden. Dit setje kost geloof ik rond de €5,- hiervoor krijg je wel vier nagellakjes met 15 ml inhoud. Ik vind zelf de geuren iets te chemisch, behalve de kokosnoot variant!

Wat vinden jullie van de nieuwe trend rond nagellakjes met geuren?

 

11 opmerkingen:

 1. Dit setje heb ik ook, mijn moeder is helemaal fan van de kokosnoot

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind die kokosnoot ook de enige lak die echt lekker ruikt! De andere hebben zo'n sterke chemische geur!

   Verwijderen
 2. Waarschijnlijk is alleen het aardbeilakje naar mijn smaak, dus dit laat ik liggen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor één lakje is het idd de moeite ook niet waard! Ik heb dit setje zelf gekregen dus opzich best leuk cadeautje!

   Verwijderen
 3. Ik ben gek op kokosnoot, dat lakje lijkt me erg lekker! Hoelang blijf je die geu ongeveer ruiken?
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De geur wordt in de loop van de dag steeds zwakker. Na een paar keer je handen wassen en een dag verder is het bijna al niet meer te ruiken helaas..

   Verwijderen
 4. Dit lijkt mij nou echt heel leuk, haha.
  De dekking is idd niet heel goed, maar ik zou het alleen al kopen voor de kokosnoot en aardbei. Is dit gewoon bij kruidvat te koop?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Paris Memories wordt niet bij de kruidvat verkocht. Wel bij de Dirc Drogist (daar komt de mijne vandaan) en ook de Douglas verkoopt dit merk, weet alleen niet zeker of ze deze setjes ook hebben, gewoon even kijken dus!

   Verwijderen
 5. Waar koop je dit setje?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze komt bij de Dirx Drogist vandaan (drogisterij van de Dirk van den Broek)

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations