woensdag 20 maart 2013

[Gelnagels] Naturel & Glitter

De afgelopen weken hebben jullie steeds vrij drukke en uitgebreide nailarts voorbij zien komen op gelnagels. Maar natuurlijk kan het allemaal ook een stuk natuurlijker en rustiger! Vandaag laat ik jullie 2 sets gelnagels zien waarbij het naturel iets meer centraal staat. Kijk je mee?Deze eerste set is een set met naturel gelnagels. Alleen heb ik tussen de lagen gel een natuurlijke kleur verwerkt. Zelf ben ik meestal meer van de felle kleuren, maar na het zien van deze nagels ben ik zelfs lichtelijk om voor de naturel kleuren!

Hierboven heb ik twee laagjes Essie - Ballet Slippers aangebracht onder de gel. Op deze manier blijft de kleur 2 tot 3 weken perfect zitten en heb je toch de sterkte van de gel. Het is dus ook mogelijk om je eigen kleur lak mee te nemen en deze te verwerken in de gel! Het resultaat vind ik zelf toch wel erg mooi geworden!

Deze tweede set is een een naturelle kleur in combinatie met losse glitters. Dit was de eerste keer dat ik gewerkt heb met losse glitters in de gel, mijn ervaringen zijn er nu toch wel mee dat de kleur veranderd! Zo waren de glitters namelijk paars en is het geheel roze geworden na het aanbrengen van de laatste laag gel. Ondanks dat ziet het resultaat er toch leuk uit.

Op deze set heb ik 1 laag Essie - Fiji aangebracht, dit is een natuurlijke kleur met een hele lichte roze tint. De glitters komen bij de Xenos vandaan en zitten in een wat groter flesje. Deze heb ik over de natte topcoat gestrooid om een soort gradiënt effect te creëren. Let op: losse glitters zijn erg leuk, maar het zit na afloop wel letterlijk overal!

Wat vinden jullie van deze wat natuurlijkere gelnagels?

2 opmerkingen:

  1. I love it, and I did not know you may put gel nails over polish like Ballet Slippers.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. I put the nailpolish between the gel. First 2 layers clear gel than the polish and after that one last layer of clear gel!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations