zondag 24 maart 2013

Nailart: Gradiënt Hoekige French

Nu alle troep thuis eindelijk een beetje opgeruimd begint te raken heb ik weer wat meer mogelijkheid tot materialen! Dit keer weer een wat uitgebreidere nailart! Kijk je mee?

De basis van deze nailart is een gradiënt effect van mint naar blauw. Ik ben begonnen met de nagels te lakken met Essence - That's What I Mint. Met een sponsje, Essence - That's What I Mint, Catrice - No Snow Petrol, en nog een iets lichtere blauwe lak (zooo stom, ben vergeten welke!!) heb ik het gradiënt effect gesponst over de gehele nagel.


Toen de gradiënt compleet droog was heb ik met een donkerblauwe shimmer striper van Fogan een hoekige french manicure gemaakt. Je kunt dit het makkelijkst doen door 3 stipjes op je nagels te zetten. Twee stipjes op ongeveer het midden van je nagel aan de linker en aan de rechterkant en een stipje in het midden van je nagel op je tips waar de twee lijnen elkaar raken. Vervolgens neem je de striper en verbind je de drie punten met elkaar en kleur je het oppervlak in.

Als laatste heb ik met een dottingtool en een witte striper van Max de laatste details toegevoegd. Op iedere nagel heb ik op de hoekige french een wit stipje gezet. Op mijn ringvingers heb ik een lijntje stipjes boven de hoekige french gemaakt. Aflakken met een topcoat en je nailart is klaar!

Wat vinden jullie van deze nailart? Willen jullie hier een how to van zien? 

5 opmerkingen:

 1. Heel mooi gedaan! Ik hoef niet persé een how to te zien, ik zie eigenlijk zo wel hoe je het hebt gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi gedaan. Ben gek op blauw. Ik hoef ook niet een how to te zien want je ziet zo prima hoe dit gemaakt is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat mooi gemaakt! En een mooie kleurencombi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er heel mooi uit!
  Iris http://nailartbyiris.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk ontwerp
  Patricia. http://healthbodynailsfun.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations