maandag 18 maart 2013

Catrice - No Snow Petrol

In de shoplog van afgelopen vrijdag hebben jullie dit lakje al snel voorbij zien komen. No Snow Petrol van Catrice. Ik vond de lak in de uitverkoopbakken voor €1,39, dit betekend helaas wel dat dit lakje uit het vaste assortiment verdwenen is... Maar, dit betekend ook dat hij volop in de uitverkoopbakken ligt en je nu je slag kunt slaan met een leuke korting!

De kleur van No Snow Petrol is heel apart. Een beetje een stoffige blauwe kleur, het is weer eens iets anders en daardoor toch ook origineel. De lak heeft een hele subtiele shimmer finish, deze valt bijna niet op.


De lak droogt ontzettend snel waardoor je snel door kunt gaan met het volgende laagje. De lak dekt prima met 2 dunne lagen. Ik ben inmiddels wat gewend aan de brede kwastjes van Catrice waardoor het lakken vrij soepel gaat!

Bonus!  Een once in a lifetime foto. Blacky bleef zitten toen ik dichtbij kwam met mijn nagels én camera, dit gebeurd nooit! Zoals je ziet is de lak dik goedgekeurd door de poes ;-)!

Hebben jullie nog leuke koopjes uit de uitverkoopbakken kunnen halen? 

2 opmerkingen:

  1. Oh mooi kleurtje, vind dat 'stoffige' wel iets hebben!
    En wat een mooie kat, als ik daar dichtbij kom met mijn pasgelakte nagels haalt ze haar neus altijd op van 'iewh wat een vieze geur' ;-)!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb 'm ook en vind het een super mooi kleurtje!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations