dinsdag 19 maart 2013

Essence - That's What I Mint

Niet alleen Catrice heeft het assortiment vernieuwd, maar ook Essence heeft flink haar best gedaan! Een aantal prachtige lakken zijn helaas verdwenen uit het assortiment, maar gelukkig zijn er ook weer nieuwe voor in de plaats gekomen. That's what I mint is één van de vernieuwde lakken. Kijken jullie mee naar de swatches?

That's What I Mint is een mintkleurige lak. Deze mintkleur neigt wat meer naar blauw, persoonlijk vind ik de wat groenere mintkleuren mooier, maar deze komt dicht in de buurt! 


Het lakje heeft een hele subtiele shimmer. Je ziet het shimmertje ligt in het flesje maar wanneer je de lak op je nagels draagt moet je echt goed in het zonlicht kijken, anders zie je de shimmer haast niet. Zoals je ziet lakt het lakje ook iets streperig, dit is wellicht op te lossen met een extra laagje!

De inhoud en de vorm van de potjes is verder hetzelfde gebleven. Ook de kwastjes hebben nog steeds dezelfde fijne breedte met de ronde kantjes. De lak brengt prima aan en is dekkend met 2 lagen. 

Hebben jullie al nieuwe lakken van Essence gescoord? 

6 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations