woensdag 27 maart 2013

Essie - Fiji

Degenen die mij ook via Instagram en Twitter volgen hebben de afgelopen weken af en toe foto's voorbij zien komen van Essie lakjes met 50% korting! Goed nieuws voor alle budgetshoppers dus; een aantal lakken van Essie zullen uit het assortiment verdwijnen bij de Etos, hierdoor zijn ze op dit moment te koop met 50% korting. Dit betekend dat je voor een flesje zo'n €5,- betaald in plaats van €10,-. 

Vandaag ga ik jullie Fiji laten zien. Fiji is dus één van de lakken welke uit het assortiment verdwijnt, dit betekend dus ook op=op. Fiji is een hele lichte roze kleur met crème finish. De kleur neigt zelfs iets naar wit.


De lakken van Essie hebben allemaal een vrij brede kwast met afgeronde randjes. Ik kan zelf mijn complete nagel lakken met één beweging van de kwast, de lakken brengen dus best fijn aan! 

Het eerste laagje vond ik vrij streperig, er komt wel veel kleur van de lak af. Toch heeft Fiji echt een tweede laagje nodig om een mooi resultaat te geven. Bovenstaande swatches zijn allemaal in direct zonlicht gemaakt (jahoe!), gistermiddag liet het zonnetje zich eindelijk weer eens zien waardoor ik meteen flink ben gaan swatchen. De komende tijd dus weer lekkere zonnige swatch foto's! :)

Hebben jullie al Essie lakjes gescoord met die leuke korting? 

3 opmerkingen:

 1. IK heb een paar weken Essies voor €5 gescoord. Binnenkort maar eens bij een ander filiaal kijken of ze daar nog mooie hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog helemaal geen Essie lakjes hier. Beetje saai kleurtje. De zon is heerlijk maar je kan de "echte' kleur dan vaak niet zo goed zien vind ik.
  Maar je doet er vast weer een toffe nail art overheen misschien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er 1tje gehaald een poos geleden, een zacht paarse. Kan niet wachten op de lente, is het een perfect lakje voor! Vind het wel een mooi kleurtje, hij is subtiel en niet zo 'hard' als een witte. Nice!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations