zaterdag 30 maart 2013

[Review] Cairuo Nagellakken

Zo'n weekje of twee geleden liep ik na een lange tijd weer eens over de Beverwijkse Bazaar (Zwarte Markt). De meesten weten wel dat er qua beauty best veel verkocht wordt, soms troep en soms juist niet! Ik kwam deze lakken van Cairuo tegen en omdat de potjes er mooi uitzagen en ik erg benieuwd was naar de witte of deze goed zou dekken nam ik er drie mee!

Voor deze drie flesjes nagellak samen betaalde ik €5,-. Ik nam nr 06 een spierwitte nagellak, nr 19 een turquoise lak en nr 31 een rode shimmer lak mee. Ontzettend benieuwd testte ik deze lakken uit en laat ik jullie vandaag het resultaat zien!


Allereerst bekeek ik de kwastjes. De kwastjes zijn in alle drie de lakjes exact hetzelfde. Ze zijn lekker lang en niet al te breed, persoonlijk hou ik wel van dit formaat!

Nr 06
Allereerst testte ik nr 06. Een witte lak met crème finish. Mijn gewilde felle witte lak begon op te raken en ik was dringend op zoek naar een nieuwe! Ik heb weinig met die witte lakken die niet dekken en zocht dus echt een goed dekkende witte lak. Op de gok nam ik deze mee en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb!

De lak bracht erg fijn aan, de kleur dekte ook eigenlijk al prima met 1 laag. Ik vond hem zelf met 1 laag iets te streperig en bracht daarom een tweede laagje aan. Nog steeds perfect, de lak droogt ook nog eens vrij snel! Ik denk dat ik mijn nieuwe favo witte lak gevonden heb hoor!

Nr 19
Dit tweede kleurtje nam ik mee omdat ik hem er erg apart vond uitzien! Dit is een turquoise lak met crème finish. Ook deze lak dekt prima met twee dunne laagjes en droogt vrij snel. Ik vind dit zelf een erg leuk zomers kleurtje!

Nr 31

Ik heb op dit moment weer zo'n tik met rode nagellak en zo belande als laatst dit mooie rode shimmer lakje in mijn mandje (nouja tasje..). De kleur is heel apart, niet fel rood maar ook niet zo donkerrood als Do You Speak Love? Dit lakje dekte perfect met 1 laagje, wederom heb ik er op de swatch weer 2 gebruikt omdat ik dit zelf mooier vind. Ook hier is de droogtijd lekker vlot!

Conclusie: Superleuke lakjes voor een goedkoop prijsje! Ik weet natuurlijk nog niet hoe lang deze lakken fijn blijven aanbrengen, maar ookal is het maar voor een paar keer... (ik verwacht dat ze wel een flinke tijd meegaan hoor!). Het enige nadeel wat ik aan deze lakken kon ontdekken was de ietwat vervelende geur, zelf vind ik meerdere lakken echt stinken dus trek ik er mij niet veel meer van aan! De volgende keer dat ik weer op de Bazaar ben ga ik zeker nog even kijken naar lakjes van dit merk!

Konden jullie dit merk al? 

9 opmerkingen:

 1. Wow, die witte is echt goed wit! Perfect voor een french manicure!
  Ik ken het merk niet, maar voor die prijs zijn ze echt heel leuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw perfect! Die witte dekt goed zeg! Ik zelf ben ook opzoek naar n goeie witte, helaas nog niks gevonden..
  Ik wil ook een keer naar Beverwijk maar dat moet helemaal geplant worden aangezien ik daar dan 1,5 uur a 2 uur voor moet rijden :o

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het altijd leuk om op de zwarte markt dit soort lakjes te ontdekken! Als wij gaan zoek ik ook altijd :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het zijn echt mooie lakjes voor dat geld!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt niet slecht! Ik ben één keertje op de zwarte markt geweest maar niet naar de nagellak omgekeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook al vaker op de Beverwijkse Bazaar geweest, en ik vond deze nagellak ook echt een blijvertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb bij de Beverwijkse Bazaar ook lakjes van Cairuo gekocht, ik kreeg er 6 voor €6!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations