vrijdag 8 maart 2013

NYC - East Village

Een tijdje terug liet ik jullie Full Metal Jacket van NYC zien. Dit lakje kocht ik tegelijkertijd met East Village tijdens de kortingsactie. Full Metal Jacket was een lak die ik zelf uitzocht, helaas is het assortiment in onze Kruidvat niet al te groot waardoor ik eigenlijk maar gewoon een lakje uit het rek trok die ik nog niet had. Zo kwam ik uit bij East Village!


In het flesje vond ik East Village er wel vrolijk uitzien. Een licht blauw kleurtje met een shimmer finish. Na het aanbrengen van de eerste laag zonk de moed mij een beetje in de schoenen, zóo ontzettend sheer! Iedereen heeft wel eens dat zijn nagels wat verkleuren door blauwe nagellak, nou dat effect gaf dit lakje bij het aanbrengen van de eerste laag!

Uiteindelijk heb ik drie redelijk dikke lagen lak aangebracht. Nog steeds zag je hier en daar mijn nagels door de lak heen. Echt een aanrader vind ik deze lak opzich niet, misschien is hij wel erg mooi over een zwarte nagellak heen, dat ga ik binnenkort nog eens uitproberen!

Welke lak vinden jullie echt een totale domper?

5 opmerkingen:

 1. Wat jammer dat deze zo slecht dekt. Kleur is wel mooi. Ik heb Full metal jacket ook en die dekt gewoon na 1 laag. Echt een top lakje vind ik die. Jammer dat ze de dekking niet doorvoeren bij andere kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi kleurtje! Inderdaad jammer van de dekking

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat jammer dat het lakje erg sheer is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel een mooi kleurtje! Vind hem lijken op Green with Envy van Rimmel.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations