dinsdag 12 maart 2013

[Gelnagels] 3x Nailart

Vandaag weer een nieuw artikel met 3 nailarts gemaakt op gelnagels! De nagels die in dit artikel voorbij komen zijn dus niet mijn eigen nagels, maar door mij gezette gelnagels inclusief nailart. Mocht je zelf in de buurt van Zaandam wonen en graag een set gelnagels willen, neem dan een kijkje hier! Of stuur even een mailtje naar info@nailartcreations.nl


Deze eerste set nagels is wederom van mijn zus. Iedere twee weken vul ik haar nagels op en wilt zij graag een nieuwe nailart. Dit keer wilde ze aparte bloemen met blaadjes. Deze nailart is wat lastig uit te leggen. Ik heb de blaadjes met behulp van een dottingtool en stripers gemaakt. De blaadjes zijn met twee kleuren groen gemaakt. Bij interesse wil ik wel een keer een how to maken hoe je zelf deze bloemen kunt maken!

Herkennen jullie dit ontwerp nog? Dit ontwerp maakte ik de eerste keer op de nagels van mijn zus met behulp van zwarte beads. Deze nagels zijn zo populair geworden dat ik deze week maar liefst twee keer dezelfde set nagels gezet heb! Zien jullie een beetje het verschil? Het zijn écht twee verschillende personen! In plaats van zwarte beads heb ik hier zwarte stipjes gezet, hetzelfde effect en maar voelt minder vervelend aan op de nagels van beads! Ik vind ze zelf met stipjes misschien nog wel leuker dan met beads!

Deze laatste set is een kleine variatie op de gewilde nailart hierboven. Ipv een witte hoekige french maakte ik deze hier donkerroze. Op alle nagels maakte ik één rijtje zilveren stipjes en op de wijs en ringvingers een zilveren rhinestones. Hetzelfde effect maar toch net iets anders!

Hebben jullie interesse in een how to van een bepaalde nailart? Laat het me weten bij de comments!

7 opmerkingen:

 1. Vind die met het neon groen erg geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie nagels weer!
  Ik vind de eerste het mooist :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alledrie heel mooi. Ga die hoekige french zelf ook eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben zelf ook met nagels bezig en ik vind het echt mooie nagels, maar bij de witte zijn de lijntjes niet allemaal even strak. zelf heb ik de hollandse leeuw gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat het lijkt alsof de lijntjes niet strak zijn is meer een vertekend beeld door de flits. Doordat ik nog op school zit heb ik overdag (op het weekend na) weinig tijd om nagels te zetten, ik werk dus over het algemeen 's avonds waardoor je foto's met flits moet gaan maken! Best jammer want foto's met daglicht zijn veel meer natuurgetrouw maar voor nu moet ik het er gewoon mee doen ;-)!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations