maandag 25 maart 2013

Golden Rose Jolly Jewels - Nr 116

Golden Rose heeft sinds kort weer een nieuwe lijn met nagellakken uitgebracht, de jolly jewels! Deze collectie bestaat uit een aantal ontzettende mooie glitterlakken, vandaag laat ik jullie nr 116 zien!

De Jolly Jewels van Golden Rose zijn echte glitterbommen! De eerste keer dat ik swatches voorbij zag komen dacht ik toch: 'hmm niet helemaal mijn ding', maar nu ben ik helemaal om! Ook mijn nagellakhartje gaat hier sneller van kloppen ;-)!


Nr 116 heeft een lichte roze basiskleur. In deze basis zitten wat grotere zeshoekige glitters en kleine zwarte glitters. Het aanbrengen van dit lakje is even wennen. Er zitten genoeg glitters in dit lakje voor een mooi resultaat, maar je moet niet vaker met het kwastje over de lak heengaan anders veeg je alle glitters er zo weer af..

Na 1 laag heb je al behoorlijk wat glitters op je nagels zitten, zelf vind ik een tweede laag mooier zodat je niets meer ziet van je eigen nagels. Het verwijderen van deze glitters was wel een groot drama, zelfs met de kunstnagelremover heb ik nog een behoorlijke tijd zitten boenen, wel iets om rekening mee te houden dus!

Jolly Jewels kosten €3,95 per flesje en zijn verkrijgbaar bij Enchantra.

Wat vinden jullie van de Jolly Jewels? Ik heb er zelf nog een aantal dus deze zullen binnenkort ook voorbij komen!

6 opmerkingen:

 1. Ik vind ze gaaf heb er nog 3 bestelg, geloof dat deze er ook bijzit. Ik gebruik nog steeds de peel off van essence, glitters zijn zo verdwenen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb zelf ook de peel off nog, maar bij mij werkt hij dus écht niet! Na die horrorervaring durf ik hem ook echt niet meer te gebruiken!

   Verwijderen
 2. Ik ben er niet kapot van geloof ik. Die zwarte glitters glitteren helemaal niet dus een glitterbom vind ik het al helemaal niet. Of is het alleen op de foto niet goed te zien en is het in het echt wel zo glitterig als jij zegt.
  En ik ben gek op glitters maar dit gaat hem voor mij niet worden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In het echt glitteren ze wel enorm hoor! Helaas is zonlicht op dit moment nergens te vinden waardoor ik deze swatches met flits heb moeten maken, dan valt het glittereffect altijd een beetje weg!

   Verwijderen
  2. Ok ja, de foto doet dan geen recht aan je glitter nagels.
   Gelukkig hebben we nu al 4 dagen zon :-)

   Verwijderen
 3. I love the whole series, I have almost all Jolly Jewels shades :-) New ones are great!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations