donderdag 7 maart 2013

Instagram #9

Goedemorgen! Het is weer tijd voor een nieuwe Instagram post op deze vroege ochtend! Benieuwd wat ik deze week gedaan heb? Hieronder een klein foto overzicht van mijn week, alle foto's komen voorbij op Instagram. Je kunt mij uiteraard ook volgen via Instagram zelf: @sylvia_nailartcreations.

Het was weer tijd voor mn moeders en zus hun nagels! Dus even een beetje plek maken in de grote chaos om tijd te maken voor de nagels! Jullie hebben de nagels van mijn moeder al voorbij zien komen in een apart artikel deze week, klik hier om het artikel te bekijken! De nagels van mijn zus zullen nog in een apart artikeltje voorbij komen!


Het verloop van onze badkamer! Van een zielig hoopje beton, naar een betegelde muur en een nieuwe vloer! Op dit moment hebben we nog steeds geen douche maar hopelijk wordt dit gefixt voor het weekend begint!
Na al die tijd in de troep te zitten waren we het afgelopen weekend een beetje zat.. Gezellig met een vriendin zijn we de hele dag door Amsterdam wezen struinen! Ontzettend gezellige dag gehad en moet eerlijk zeggen dat ik nieteens zoveel gekocht heb! Een aantal kledingstukken en wat lakjes en nailartpakjes uit de Vintage District collectie, de lakken uit deze collectie vond ik zelf tegenvallen en heb ik laten liggen!

Nadat mijn zus een aantal weken geleden dit leuke design op haar nagel droeg werd ik spontaan omver geblazen met de vraag of dit ook op hun nagels kon. Uiteraard geen probleem, het enige wat ik aangepast heb zijn stipjes ipv beads. De beads waren één groot drama met het verwijderen!

Nu Blacky niet meer de vrijheid heeft om het hele huis rond te rennen is ze genoodzaakt de hele dag in de woonkamer te blijven. Dit betekend ook meteen dat ik meer in de gelegenheid ben om leuke kiekjes van haar te maken! Ahw Blacky kan toch wel lief zijn (uhm eruit zien) af en toe!

Nieuw gespot bij de Action! Nailpads! Ik heb drie varianten meegenomen voor jullie en zaterdag komt de eerste review online!

Vanavond ga ik voor de eerste keer een nailart party houden met twee meiden! Voor beide meiden heb ik een leuk nailartpakketje samengesteld als kleinigheidje. Mocht de avond bevallen ga ik het misschien wat groter uitbreiden. Kinderfeestjes e.d. lijkt me ontzettend leuk!

Gisteren moest ik op Overveen 30 min wachten op mijn trein terug en laat er nou nét een Etos in de straat zitten! Om de tijd te doden dook ik even de Etos in en spotte ik een superleuk lakje van Essie mét 50% korting! Ik vind Essie lakken ontzettend mooi, maar om nou elke keer dik €10,- uit te geven voor zo'n lak vond ik wat overdreven, nu kon ik hem meenemen voor €5,- dus dat was een mooie deal! Daarnaast kon ik het ook niet laten om een Rimmel Cocktail colour mee te nemen met €2,- korting, iedereen is er lyrisch over dus ben nu best benieuwd!

Jullie waren al bang dat er geen Verschoor voorbij zou komen hè? Uiteraard nog wat cute kittehpics! De eerste foto vind ik zo hilarisch, Verschoor kijkt echt van: You say WHAT? Humor die kat!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations