maandag 4 maart 2013

Hema - Nr 828

Zijn jullie inmiddels alweer een beetje gewend aan mijn korte nagels? Moest zelf weer even wennen maar nu na een aantal dagen is het weer helemaal prima! :) Vandaag ga ik jullie weer een leuk lakje laten zien van de Hema!

Dit is Nr 828. Zo jammer dat de Hema nog steeds geen kleurnamen heeft, de lakken zijn er super op vooruit gegaan en ook de winkels hebben een mooi nieuw schap maar helaas hebben de lakken nog steeds geen namen!


Het lakje is medium paars en heeft een crème finish. Opzich geen spectaculaire kleur en ook niet heel vernieuwend maar persoonlijk vind ik de kleur erg mooi!

De lak brengt ontzettend fijn aan en droogt vrij snel. Ik heb hierboven twee lagen lak gebruikt voor een dekkend resultaat. Ik ben ontzettend te spreken over de nieuwe lakken uit de 800 lijn van de Hema, mocht je er toevallig langs komen, gewoon eens voor de grap kijken! Het is zoveel verschil met al die roze lakken die ze voorheen alleen maar hadden! :-).

Hebben jullie al een mooie Hemalak gespot die echt nog een aanrader is? 

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations