donderdag 14 maart 2013

Instagram #11

Misschien denk je nu: Huh #11? Vorige week was het nog deel #9? Klopt, we zitten uiteraard al in week 11, maar slimme ik heb er een aantal weken terug twee keer een #8 van gemaakt! Vanaf deze week dus weer even de goede weektelling dus is het persoonlijke artikel van vandaag #11! Kijk je mee naar de foto's van afgelopen week? Voor alle foto's kun je mij via Instagram zelf volgen: @sylvia_nailartcreations.

Kleine ondeugende boef maakte me op 's ochtends véél te vroeg wakker. Hihi net alsof dat beest op je af komt rennen met: SPELEN SPELEN SPELEN NU! Uiteraard kan ik gewoon niet boos worden op dat lieve koppie!


Donderdagavond was het zover, voor het eerst een nailart party! Mijn ervaring kun je hier teruglezen en wil je zelf ook een nailart party dan kun je deze pagina even doorlezen!

Blacky is sinds de renovatie helemaal van slag. Zo erg dat ze gewoon op nog geen meter afstand van mij kwam zitten. Doet ze serieus nooit!

Het laatste nieuws over de renovatie. Helaas worden er zoveel fouten gemaakt dat we er nu 4 dagen langer aan vast zitten.. De vloer is niet mooi egaal, dingen zijn overgeslagen en de keukenla kon niet open omdat de deurkruk in de weg zat.. Zo kan ik overigens wel meer dingen opnoemen, helaas pindakaas, nog langer in de troep bweh!

Af en toe een lolletje tussendoor moet ook kunnen ;-). Dit hilarische giraffenmasker kwam ik tegen bij de AH XL.

Essie met 50% korting! Whoehoe! Betekend alleen wel dat deze lakken helaas uit het assortiment zullen verdwijnen.

Blauwe gradiënt. Binnenkort verschijnt de complete nailart die ik hiermee gemaakt heb!

Setje gelnagels met een naturelle kleur en voor het eerst losse glitters gebruikt op gelnagels. Ook deze komen uiteraard nog in een gelnagel artikel.

De buit van de actie van het kruidvat op de bovenste foto en op de onderste foto van mijn bestelling bij Enchantra. Whie Jolly Jewels! Deze week nog een uitgebreide shoplog!

Tijdens de drukke periode ook even wat tijd vrijmaken om lessen voor te bereiden en schoolwerk te maken.

Dan eindig ik deze week met een prachtverhaal over Verschoor. Meneer kwam oh zo lief op schoot liggen, lekker slapen totdat meneer een papiertje zag. Verschoor lekker op schoot spelen met het papiertje.... totdat het papiertje op de grond viel. Nou dat was nog eens wat voor m, oh zo leuk zette hij zijn nageltjes in mijn been, draaide zich om en trok zichzelf omhoog. resultaat: een bloedend been!

Na een halfuurtje had ie natuurlijk wel door dat ie fout zat. Daar kwam ie hoor, helemaal lief mn been likken en als een engeltje naast me liggen. Vooral dat koppie wat ie trekt op de laatste foto doet iedereen smelten!

Hoe was jullie week? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations