dinsdag 5 maart 2013

[Gelnagels] 2x Nailart

Dit keer geen drie nailarts, maar twee! Beide nailart heb ik zelf weer gemaakt op de gelnagels die ik bij anderen gezet heb. Kijk je mee naar weer twee nieuwe nailarts?


Deze eerste nailart heb ik gemaakt op de gelnagels van mijn moeder. De nailart zelf heb ik een tijdje geleden bedacht en gemaakt op een nagelwheel. Zij vond deze zo leuk dat ze ze op haar nagels wilde! 

Ik ben begonnen met een nude basiskleur. Hieroverheen heb ik met een zilveren glitter striper de french manicure gemaakt. Met een zwarte striper maakte ik de streepjes en met een felle roze lak en een dottingtool maakte ik de stipjes onder en boven de streepjes. Nog een laagje gel over het resultaat heen en de nailart blijft voor zeker 2 weken mooi zittten!

Deze tweede nailart is geïnspireerd op mijn white flower nailart. De nailart is aangepast naar wens van diegene zelf. Zij wilde graag een goudkleurige basiskleur ipv een paarse. Op deze manier kan ik alle nailarts zo omvormen zodat het naar wens is!

Deze nailart ben ik begonnen met een goudkleurige basis. Met een witte striper maakte ik de bloemblaadjes, met zwart voegde ik de details toe. Met geel heb ik de harten van de bloemen gemaakt. Ook hier weer een laagje gel eroverheen voor een mooi resultaat van 2 weken!

Welke van de twee is jullie favoriet? 

4 opmerkingen:

  1. Oh mooi weer! Ik vind vooral de tweede erg mooi, de bloemen heb je echt super gemaakt! Kom maar op met het voorjaar ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind vooral de tweede erg mooi gelukt!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations