woensdag 13 maart 2013

Nailart Party!

Misschien is het je stiekem al opgevallen. Sinds gisteravond staat er weer een nieuwe pagina bovenaan bij de tabbladen. De nieuwe pagina is speciaal voor nailart party's! 

De afgelopen dagen ben ik ontzettend druk geweest met het ontwerpen van deze pagina's en het opzetten van een goede tekst. Degenen die mij via Instagram/Twitter volgen weten waarschijnlijk al dat ik vorige week een proef nailart party gehouden heb met twee meiden.
Dit is zo ontzettend goed bevallen dat ik deze optie nu ook voor jullie vrijstel! In dit artikel even in het kort alles over de party!


Een kleine impressie van de party! Een volle tafel met nagellak, stempelsetjes, cracklakjes, glitters, steentjes, stickers en nog veeel meer! Bij aanvang heb ik kort uitgelegd waar de verschillende materialen voor dienen, een korte demonstratie van het stempelen en de werking van o.a. de dottingtool. 

Beide meiden kregen een plastic nagelwieltje waarop zij al hun creatieve uitspattingen op konden uitten. Ze hebben het ontzettend naar hun zin gehad en vooral de glitters vielen erg in trek.

Na het lakken van de nagelwielen zijn uiteraard ook de eigen nagels en elkaars nagels aan de beurt. Met veel plezier de eigen nagels lakken met de aanwezige materialen. Uiteraard sta ik altijd klaar om ook wat nagels te lakken. Moeite met links lakken? Geen probleem, dan help ik toch een handje!

Kortom, het waren twee ontzettende leuke uurtjes waarin de meiden zich ontzettend vermaakt hebben. Daarnaast vond ik het zelf ook ontzettend leuk om te doen! Mocht je nou zelf ook helemaal om zijn en een leuke nailart party willen. Dan kun je voor alle informatie terecht op deze pagina! Bij vragen kun je altijd mailen naar info@nailartcreations.nl 

Wat vinden jullie van deze nieuwe optie?

6 opmerkingen:

 1. zag het op facebook, die 2 hebben het wel naar hun zin :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt! De meiden hebben het zo ontzettend naar hun zin gehad. Ook helemaal blij met hun mooie nageltjes!

   Verwijderen
 2. Wat leuk! Met kinderen werken is altijd leuk vooral die blije gezichtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad! Die kids hebben vaak ook veel meer geduld met dit soort dingen dan volwassenen hebben! Ik zit zelf natuurlijk op de pabo dus werk sowieso al dagelijks met kinderen, maar het blijft gewoon ontzettend leuk!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations