donderdag 21 maart 2013

Essence - Modern Romance

Nieuwsgierig als ik was heb ik een aantal keren tijdens de kortingsactie 2 voor €3,- een flinke tijd staan staren bij het Essence schap. Ik was op zoek naar een aantal leuke nude kleuren die ook voor mijzelf draagbaar zouden zijn. Zo kwam ik uit op Modern Romance.

Modern Romance is niet zozeer een nude lak. De kleur is heel licht perzik, dit vind ik dan net weer iets leuker! De lak heeft een heel licht shimmertje, deze valt haast niet op. Dit vind ik opzich best jammer van de nieuwe lakken van Essence, veel hebben een shimmer in het flesje waar je amper iets van ziet op je nagels!


Het eerste laagje vond ik vrij streperig lakken. Na twee lagen trok dit eigenlijk best weer goed bij. Uiteindelijk heb ik twee lagen lak aangebracht op bovenstaande swatches, een derde laagje had hem misschien beter dekkend gemaakt. Ik vond zelf een derde laag niet zozeer nodig omdat ik toch een nailart over deze lak wilde maken. 

Uiteindelijk blijf ik zelf toch meer een persoon voor felle kleuren, maar een subtielere kleur zo op zijn tijd vind ik ook best leuk staan! Nu ben ik toe aan een mooie lente met een feller kleurtje, helaas zit enkel het weer niet zo mee :(...

Wat vinden jullie van Modern Romance? Hebben jullie een favoriete nude lak?

3 opmerkingen:

 1. Hmm ik vind hem zelf te oranje voor een Nude lak maar ziet er wel schattig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt een oranje tint heeft dit lakje niet. Hij is meer perzik, vind het zelf ook niet zozeer onder nude vallen! Misschien ook wel dat ik hem daarom leuk vind, ben niet zo'n groot fan van al die nude tinten!

   Verwijderen
 2. I like! Echt, ik hou van die kleur, helemaal mijn smaak (al vind ik felle kleurtjes ook leuk :) ) En een leuke review ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations