vrijdag 29 maart 2013

[Review] Essence - Ice, Ice Baby (Nude Glam)

Normaal gesproken ben ik echt iemand die altijd met felle en opvallende nagels loopt, maar zo heel af en toe probeer ik eens iets rustigs uit. Vooral nu de klantenkring voor de gelnagels zich een beetje uitbreid, krijg ik toch te maken met heel veel verschillende soorten smaken (echt ontzettend leuk!). Zo pas ik hier mijn nagellak collectie ook een beetje op aan en sja, dan ga ik natuurlijk eerst de lakken even zelf uittesten voordat ik ze op een ander smeer uiteraard ;-)!

Ice, Ice Baby is een nieuwe lak uit de Nude Glam collectie van Essence. Op het dopje staat een stickertje met: WOW! Perfect Finish, waar dit precies op slaat ben ik nog niet helemaal over uit maar goed het valt op! Ice, Ice, Baby is een sheer witte lak met een subtiele shimmer, lekker naturel dus.


Het kwastje is vrij breed waardoor ik in één streep mijn complete nagel kan lakken. Hierboven heb ik twee lagen lak op. Het resultaat op mijn eigen nagels vind ik wat tegenvallen. Ik vind er naar mijn smaak veel te weinig kleur vanaf komen. Het vreemde is overigens dat wanneer ik deze lak in de gelnagel verwerk, dat deze met 2 lagen wel een mooie milky witte kleur afgeeft!

Omdat ik de kleur nogal saai vond wilde ik testen hoe dit lakje zou staan op een french manicure. Ik moet zeggen dat ik het resultaat met een french manicure wel erg leuk vind! Hierboven heb ik 2 lagen van Ice, Ice Baby op, daarover de witte french manicure en uiteindelijk nog één dun laagje Ice, Ice Baby! Best een leuk resultaat zo!

Conclusie: Ik vind deze lak persoonlijk erg fijn om te verwerken in gelnagels, niet zozeer om te dragen op mijn eigen nagels, dan vind ik er toch weer iets te weinig kleur vanaf komen! Mocht je op zoek zijn naar een leuke lak voor een french manicure dan vind ik deze wel aan te raden! Deze lakken kosten €1,69 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat en Trekpleister.

Zijn jullie meer van de nude of ook van de felle kleuren?

4 opmerkingen:

 1. Ik ben meer van de nude omdat ik zelf nooit felle kleuren aanheb en een beetje korte nagels ervoor heb :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze ook. Vind hem wel erg mooi maar ik had er wel een melkachtige base coat van de hema onder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb best een hoop nude lakjes, maar ik hou toch meer van felle kleuren. Zeker omdat sommige nudes erg lelijk staan bij mijn getinte huid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik houd ook meer van kleurtjes, maar deze nude als basis voor french manicure vind ik wel heel erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations