zaterdag 16 maart 2013

[Review]Max Miniset #3

Afgelopen donderdag liet ik jullie een makkelijk te maken nailart zien waarbij ik gebruik gemaakt had van enkel één setje nagellakjes. Het setje die ik gebruikt heb, is het setje hierboven! Om jullie een wat beter idee te geven over de kleuren uit dit setje, het aanbrengen en de dekking van deze lakken dus nog even een aparte review!

Het setje bevat drie kleuren, alle lakjes bevatten 3,6 ml inhoud. De kleuren die in dit lakje zitten zijn paars, roze en blauw. Leuke vrolijke kleurtjes voor de aankomende lente!

Paars

 
Allereerst een paars crème lakje. Hierboven de swatches zonder en met flits. De kleur komt het best overeen op de foto met flits. Deze lak dekte eigenlijk met 1 laag al bijna helemaal, ik heb een tweede laag aangebracht om het geheel wat mooier te maken.

Roze
Het tweede lakje is een lief roze kleurtje met crème finish. De kleur is echt bubblegum roze. Ook dit lakje dekt prima met 2 lagen.

Blauw
Het laatste lakje uit dit setje is een vrolijk blauw kleurtje. Deze kleur doet me een beetje denken aan de smurfen overigens, smurfenblauw ;-)?. Ook deze lakt dekt prima met 2 lagen. Hou er wel rekening mee dat je met blauwe lakjes altijd een goede basis moet gebruiken, blauwe lakken hebben al snel de neiging om je nagels te verkleuren!

Conclusie: wederom weer een ontzettend leuk setje. De kleuren passen prima bij elkaar en ik vind dit setje eigenlijk perfect voor Pasen! Alle drie de kleuren zijn geschikt om een leuke paasnailart mee te maken namelijk. Het enige nadeel wat ik aan deze minisetjes vind is toch wel een beetje de geur van de lak, ga niet te dichtbij zitten met je neus tijdens het lakken want de geur is niet fijn!

Hebben jullie al een favoriet minisetje ontdekt? 

7 opmerkingen:

 1. Ik heb alle setjes gekocht en alle lakjes heb ik inmiddels gedragen. Heel fijn spul!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij heb ik zelf ook alle setjes en ben zelf ook fan! Vooral deze vind ik erg leuk, moet de andere setjes nog uittesten ook!

   Verwijderen
 2. Wat een leuk setje! Heb ze vandaag nog zien liggen maar niets meegenomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is een mooi setje. Deze heb ik ook, maar nog niet geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn trouwens ook ideaal om mee te stempelen. Ze zijn er goed genoeg voor gepigmenteerd de gene die je niet geweldig ziet is die groene. heb trouwens nog niet alle setjes uitgetest maar de roze, blauwe en rode doen het super goed!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations