zondag 10 maart 2013

Nailart: Pink French

Gisteren liet ik jullie de review zien van de Max nagelstickers. Aangezien een full manicure met deze stickers mij veel te lang zou gaan duren en ik nog steeds een klein aantal lakken maar kan gebruiken ivm de renovatie besloot ik er iets simpels maar toch leuks van te maken!

Op mijn beide ringvingers heb ik de nagelsticker van Max geplakt. Hierboven zie je het resultaat met de topcoat, je ziet hier al veel meer dat de sticker is gaan kreukelen en dat de randjes niet lekker vast wilden plakken.


Ik besloot om mezelf er maar overheen te zetten dat de sticker kreukelde en begon mijn andere nagels te voorzien van een french manicure. De roze kleur die ik hier gebruikt heb voor de french manicure is Orly - Sterling Silver Rose.

Ik vond uiteindelijk de combinatie van de simpele french manicure met de drukkere nagelsticker wel leuk staan. Helaas begon de sticker na één dag al scheuren te vertonen, hierdoor heeft de nailart maar zo'n 2 dagen volgehouden. Helaas, maar volgende keer beter, geen topcoat meer over de nagelsticker! :)

Hebben jullie de nagelstickers van Max al uitgeprobeerd?

6 opmerkingen:

 1. Heel eg leuk gedaan!!!:D Ikzelf heb ze ook in huis, maar bleven ze niet zo lang zitten helaas:(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Bij mij bleef het ook echt niet lang zitten hoor! Na 1 dag miste ik al een stuk door de sticker, maar dacht zelf dat dat kwam door de topcoat maar blijkbaar blijven ze zonder topcoat ook niet lang zitten!

   Verwijderen
 2. Leuke combi zo!
  Ik heb de nailstickers nog niet geprobeerd, maar ik zal onthouden om er geen topcoat overheen te doen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! ik heb alleen het probleem met die stickers dat ze het niet eens een middag uithouden. Ik weet niet wat ik verkeerd doe.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations