zondag 3 maart 2013

Nailart: Lilac/Pink

De meesten van jullie zijn inmiddels wel op de hoogte van de renovatie die gaande is bij mij thuis (zie Instagram #8). Dit betekend dus dat het een enorme rommel is, ik amper ergens bij kan en haast geen tijd heb voor het nailarten. Toch kan ik het niet laten en moet ik iets op mijn nagels hebben. Zo wist ik een nagellakje te pakken en twee stripers. 

Omdat het al erg laat was gunde ik mijzelf maar ongeveer 10 minuutjes om even snel een nailart in elkaar te flansen met de drie kleuren die ik ter beschikking had. Zie hierboven het resultaat van een supersnelle nailart met een minimum aan materialen!


Het lakje welke ik uit mijn kast wist te pakken is Essence - No More Drama, een lief lila kleurtje met crème finish. De twee stripers zijn van Max (Action) in de kleuren white en neon pink.

Met de witte striper maakte ik op iedere nagel supersnel drie bloemblaadjes zodat ik in iedere hoek van mijn nagels een klein bloemetje zou hebben. Met de roze striper gaf ik de bloemetjes nog een extra kleurtje, het zijn niet de meest gedetailleerde bloemen maar daar had ik helaas de tijd en de materialen even niet voor! Omdat ik de nailart met enkel de bloemen nogal saai vond besloot ik op iedere nagel nog twee roze streepjes toe te voegen. 

Hopelijk kan ik jullie binnenkort na de renovatie weer wat uitgebreidere nailarts laten zien!

4 opmerkingen:

 1. Mooi gedaan!
  Succes met de renovatie, hoop dat je snel je spulletjes weer lekker kan inruimen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Hoop ik ook, zoals het er nu naar uitziet duurt het nog minimaal een week..

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations