vrijdag 22 maart 2013

Nailart: Animal Tips

Een tijdje geleden spotte ik weer iets nieuws bij de Action: Animal tips stickers! Een pakje stickers met drie verschillende soorten dierenprint french manicure stickers. De review van dit product komt morgen uitgebreid online. Wel wilde ik alvast de nailart laten zien die ik maakte met de stickers!

De basis voor deze nailart is Essence - Modern Romance. Dit lakje liet ik jullie gisteren al zien! Nu kun je ook meteen zien waarom ik geen derde laag lak aanbracht, met de stickers erbij zie je niets meer van mijn eigen nagels.


Met een pincet heb ik de stickertjes van het velletje afgehaald en op mijn nagels geplakt. De stickers die ik hier gebruikt heb, hebben een schuine french met roze luipaard print. Achteraf had ik misschien beter een roze of witte basiskleur kunnen gebruiken, ik denk toch dat dat leuker gestaan had!

Voor mij was deze nailart een test om het product zelf uit te proberen, zoals ik eerder al zei komt morgen de uitgebreide review online! Dit soort printjes zijn ook erg makkelijk zelf te maken trouwens!

Wat vinden jullie van deze combinatie met de stickers? Kom morgen zeker even terug voor de review want er valt genoeg over te vertellen! :)

12 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze leuk! Ik heb ze ook gekocht... in een opwelling, maar nog niet getest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kocht ze ook echt in een opwelling hoor! Goedkoop en leuk om uit te testen... Ik hou helemaal niet van stickers dus dit heeft ook echt niet langer dan 2 dagen volgehouden!

   Verwijderen
 2. Leuk welke soorten stickers zijn er nog meer?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van het merk Max heb je losse stickertjes (gewoon kleine figuurtjes), full nail stickers (voor over de hele nagel) en french manicure stickers (zoals deze).

   Verwijderen
 3. heb ze vorige week ook gekocht, ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk! Ik heb ze nog niet gezien hier.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze lagen hier ook niet in een apart vak maar gewoon tussen de oude nagelstickers, even graaien dus!

   Verwijderen
 5. blijven ze wel lang zitten want ik heb geen hele goede herinneringen aan de action

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations