woensdag 6 maart 2013

[Review] Hema - Nr 24 Glitter Topcoat

Naast de leuke nagellak kleurtjes heeft de Hema sinds kort ook een aantal leuke glitter topcoats! Vandaag ga ik jullie nr 24 laten zien, dit is een zwarte glittertopcoat.

Zonder basiskleur


Natuurlijk wist ik dat dit een glittertopcoat was en dus geen aparte nagellak. Maar toch kon ik het niet laten om gewoon even te testen hoe dit lakje er zonder basiskleur uit zou zien.

Het resultaat verbaasde mij enorm, zelfs zonder basiskleur vind ik hem mooi! Hij is wellicht niet helemaal dekkend met twee lagen, maar geeft toch wel een leuk effect. De topcoat bevat een zwarte smokey kleur bomvol glitters. Sja en toen ik eenmaal met deze topcoat begon te spelen.....

Paarse basis
 Afgelopen maandag liet ik jullie Hema - Nr 828 zien, een leuke paarse crème lak. Ik bracht 1 laag van de topcoat aan en wauw.... prachtig effect! Ik ben echt verliefd geworden op deze combinatie, de zwarte topcoat geeft de basiskleur een smokey effect en de glitters maken het helemaal af!

Blauwe basis
Daarna probeerde ik de lak uit over een shimmerblauwe lak, de swatches van dit lakje zullen nog apart voorbij komen. Ik bracht over de blauwe lak wederom 1 laag topcoat aan en ook dit resultaat vond ik erg mooi staan!

Conclusie: Ontzettende leuke topcoat om mee te spelen! Ik vind hem zonder basiskleur al leuk staan maar over verschillende andere kleuren kun je echt een verbluffend effect creëren! Ik vind zelf vooral de combinatie met paars erg mooi, maar zal hem zeker nog vaker gebruiken over andere kleuren heen!

Wat vinden jullie van deze topcoat? Over welke kleur zouden jullie hem aanbrengen?

13 opmerkingen:

 1. Mooi! Ik droeg laatst 829, ook paars, met deze topcoat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die combo van paars en deze topcoat is geweldig hè!

   Verwijderen
 2. Oh mooie topcoat!
  Bij het paarse lakje vind ik hem echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he? Ik vond dat zelf ook de leukste combinatie tot nu toe!

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Die witte heb ik nog niet gezien, zal binnenkort eens kijken bij de Hema wanneer ik er weer langs kom!

   Verwijderen
 4. Leuk. Ik heb deze ook maar nog niet geprobeerd eigenlijk. Zal ik meteen eens doen vandaag of morgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker doen! Het is echt een leuk lakje om mee te spelen en nieuwe combinaties te ontdekken!

   Verwijderen
 5. Ik heb deze ook, maar moet hem nog proberen. Maar met die paarse basis en de blauwe heb je me meteen overtuigd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem als alleen top coat ook best leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations