dinsdag 9 april 2013

Nailart: Slippers!

Ik ben echt toe aan weer wat warmer weer! Zo nu en dan komt er een lekker zonnetje tevoorschijn en dit inspireerde mij op de nailart van vandaag! Ik heb wederom gebruik gemaakt van één van de nieuwe Essence plates aangezien jullie hier graag nailarts mee wilden zien!

Als basis voor deze nailart heb ik Essence - Upper Green Side gebruikt. Een heerlijk kleurtje voor de lente en aankomende zomer! Het design welke ik gebruikt heb om te stempelen komt dus van de nieuwe stampy plate.


Ik heb de nailart dit keer vrij simpel gehouden omdat ik i.v.m drukte op school op dit moment niet heel veel tijd heb. Eigenlijk wilde ik de slippertjes wat opvrolijken door de bloemetjes op de slippers een kleurtje gegeven maar voor nu heb ik de nailart gewoon simpel gelaten.

Ik heb de slippertjes gestempeld met Konad stamping polish - white omdat ik wit wat meer zomers vind staan op het groen dan een hele donkere kleur! Nu alleen de hoge temperaturen en nog wat meer zon! ;-)

Wat vinden jullie van deze ietwat zomerse nailart? 

5 opmerkingen:

  1. Mooi groen lakje en een lekker zomers stempeltje- laat nou die temperaturen maar oplopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil ook heel graag mijn slippertjes en birkenstocks weer aan. Mooie nagels joh! Aan jouw vrolijke flipflop nailart zal het in ieder geval niet liggen. Kom maar op met dat warme weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk die slippers! Vind hem echt op en top zomers! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations