donderdag 18 april 2013

Instagram #16

Dit keer een wat kortere Instagram post dan jullie normaal gesproken van mij gewend zijn! De afgelopen week heb ik eerlijk gezegd niet zo heel veel gedaan en veel aan school gewerkt. Desondanks toch nog een leuke selectie van mijn week, voor alle foto's kun je mij volgen via Instagram zelf: @sylvia_nailartcreations.

Verschoor vangt ze allemaal hoor! Al die vogeltjes die de hele dag voor het raam langs vliegen!De nieuwe lakken van de Hema. Ook Verschoor had natuurlijk een duidelijke voorkeur voor de glitterroze nagellak!

Dit voorproefje plaatste ik voor het artikel al via Instagram. Zo kan het soms heel voordelig zijn om mij via Instagram te volgen, dan wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwe lakken en nailarts!

Natuurlijk tussendoor weer wat gelnagels gezet!

Als je je kat 's ochtends vroeg zó aantreft lig je echt dubbel. Blacky ligt normaal nooit zo uitbundig maar blijkbaar dacht ze bij het eerste zonnetje dit jaar: nu ga ik eens gek doen! Languit op dr rug en pootjes in de lucht hoppa!

Verschoor is gek op lollystokjes. Niets kattespeelgoed, lollystokjes zijn helemaal het einde. Veilig lolly's eten kan dus niet, dan gebeurd dit: Verschoor die het stokje uit je mond trekt hahaha!

Voor Pasen maakte ik zelf schaafijs van tropische vruchten. We hadden nog wat over en zo maakte ik een leuke simpele coupe schaafijs deze week!

Dit is de reden voor de weinige foto's deze week. De themaweek, deze keer stond hij in het teken van Kunst & Cultuur en Frans Hals. De hele week hebben we verschillende uitgebreide opdrachten moeten maken die veel tijd in beslag namen!

Natuurlijk weer een leuke afsluiting met wat Verschoor foto's! De laatste tijd ligt hij weer lekker op schoot te slapen en die pootjes zijn zoooo schattig! De laatste foto is best komisch: Baasie, doe ik het goed zo? Het kleine computermonstertje haha!

Hoe zag jullie week eruit? 

1 opmerking:

  1. Die laatste foto van Verschoor is echt geweldig, hihi het lijkt net echt :-) ook de foto van Blackie vind ik zo leuk, wat kunnen katten toch ontzettend leuk zijn. Wat lachen dat Verschoor gewoon het stokje van de lolly wil afpakken,,alleen daarom al zou je ze eten ;-)
    Vind het donker blauwe lakje wat je bij de Hema kocht super mooi, is hij op je nagels ook zo mooi als in het flesje? Leuke serie foto's weer.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations